Dnes je utorok, 06. júna, meniny má: Norbert
Hovädzí guláš JadranKategória: hlavné jedlá, hovädzie mäsoHodnotenie receptu:   Na recept hovädzí guláš jadran potrebujeme tieto suroviny: • 500 g hovädzieho pleca • 2 zemiaky • 3 kapie • 3 cibule • paradajkový pretlak • karí korenie • soľ • mleté čierne korenie • olej Recept hovädzí guláš jadran pripravíme takto: Mäso umyjeme, nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme. Nadrobno nakrájanú cibuľu osmažíme dozlata, pridáme paradajkový pretlak a mäso a opekáme asi 20 minút. Potom zalejeme vodou a varíme asi 2 hodiny. Potom do gulášu pridáme nastrúhané zemiaky a kapiu, dochutíme soľou a necháme ešte 15 minút povariť. Podávame s varenými zemiakmi alebo s kysnutou knedľou.
hovädzí guláš jadran, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2023 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!