Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je štvrtok, 09. apríla, meniny má: Milena

Hovädzí perkelt II

Kategória: hlavné jedlá, hovädzie mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hovädzí perkelt potrebujeme tieto suroviny:

   • 400 g hovädzieho mäsa
   • 250 ml kyslej smotany
   • 4 paradajky
   • 2 zeleninové papriky
   • 4 lyžice oleja
   • 2 cibule
   • 40 g hladkej múky
   • citrónová šťava
   • mäsový vývar
   • 1 lyžička mletej červenej papriky
   • soľ
Recept hovädzí perkelt pripravíme takto:
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Za stáleho miešania opražíme v rozpálenom oleji. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, speníme a zaprášime múkou. Opražíme a odstavíme. Potom primiešame mletú papriku a soľ, podlejeme mäsovým vývarom, pridáme na rezance nakrájané papriky a zakryté dusíme. Neskôr pridáme olúpané a očistené paradajky a udusíme domäkka. Primiešame smotanu, privedieme do varu, odstavíme a podľa chuti pokvapkáme citrónovou šťavou. Podávame s varenými zemiakmi alebo dusenou ryžou.





hovädzí perkelt ii, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2020 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!