Dnes je utorok, 06. júna, meniny má: Norbert
Bravčový guláš s tatarkouKategória: hlavné jedlá, bravčové mäsoHodnotenie receptu:   Na recept bravčový guláš s tatarkou potrebujeme tieto suroviny: • 500 g bravčového stehna • 1 cibuľa • olej • soľ • mleté korenie • mletá sladká paprika • tatarka Recept bravčový guláš s tatarkou pripravíme takto: Mäso nakrájame na naozaj malé kocky. Na rozpálenom oleji na panvici zosklovatíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme mäso, osolíme, okoreníme, posypeme mletou paprikou a premiešame. Až mäso zbelie a pustí šťavu, podlejeme troškou vody a podusíme (viac už vodou nepodlievame, pravidelne miešame). Až sa voda úplne vstrebe (20-30 minút), odstavíme z ohňa a zamiešame do mäsa toľko tatárky, aby pokrm mal svetlú farbu (trebárs ako sviečková omáčka).
bravčový guláš s tatarkou, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2023 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!