Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je sobota, 27. apríla, meniny má: Jaroslav

Bravčový rezeň s holandskou omáčkou

Kategória: hlavné jedlá, bravčové mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept bravčový rezeň s holandskou omáčkou potrebujeme tieto suroviny:

   • 4 bravčové rezne
   • 500 g brokolice
   • 500 g mrkvy
   • soľ
   • biele korenie
   • 3 vetvičky trebuľky
   • 2 lyžice oleja
   • 200 g masla
   • 2 žĺtky
   • 4 lyžice suchého bieleho vína
   • 1 lyžička citrónovej šťavy
Recept bravčový rezeň s holandskou omáčkou pripravíme takto:
Brokolicu očistíme a rozdelíme na ružičky. Očistený hlúbik nakrájame na kocky. Tiež mrkvu očistíme a narežeme pozdĺžne na plátky. Mäso umyjeme, osušíme, osolíme a okoreníme. Umyjeme a osušíme trebuľka a otrháme lístky. Na panvici zohrejeme olej a na ňom rezne po každej strane asi 4 minúty opečieme. V kastróliku rozpustíme maslo. V teplom vodnom kúpeli šľaháme žĺtky spolu s bielym vínom do krému. Za stáleho šľahania pridáme po kvapkách vlažné maslo. Holandskú omáčku potom ochutíme soľou, korením a citrónovou šťavou. Vo vriacej osolenej vode podusíme brokolicu približne 8 minút. Asi po 5 minútach k nej pridáme mrkvu a dodusíme, potom necháme odkvapkať. Na mise upravíme rezne so zeleninou, prelejeme je holandskou omáčkou a trochu okoreníme. Podávame ozdobené lístkami trebuľky.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Bravčový rezeň s holandskou omáčkou nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Anglický rezeň   Belehradský bravčový rezeň   Bravčová panenka s holandskou omáčkou   Bravčové mäso so šípkovou omáčkou   Bravčový bôčik na cibuľke   Bravčový bôčik v čínskej kapuste   Bravčový guláš na víne   Bravčový guláš s tatarkou   Bravčový jazyk na cesnaku   Bravčový jazyk na cibuli   Bravčový jazyk v citrónovej omáčke   Bravčový prírodný rezeň s horčicou   Bravčový rezeň   Bravčový rezeň Ondráš   Bravčový rezeň s ementálom   Bravčový rezeň so slivkami   Bylinkový rezeň v cesnakovom oleji   Cestoviny s paradajkovou omáčkou   Cigánsky rezeň   Černohorský rezeň   Dusené kurča s bielou omáčkou   Farebný bravčový guláš   Fettucine s hubami a paradajkovou omáčkou   Holandský rezeň   Holandský rezeň II   Hovädzie s estragónovou omáčkou   Kráľovský holandský rezeň   Krčmársky bravčový guláš   Kurací rezeň Cordon bleu   Kuracie prsia so syrovou omáčkou   Lečo s pečeným bravčovým mäsom   Loštický rezeň   Makaróny s orechovou omáčkou   Novohradský rezeň   Parížsky rezeň   Pavlišovský rezeň   Pečené zemiaky s omáčkou na francúzsky spôsob   Plnené papriky s paradajkovou omáčkou   Plnený bravčový bôčik   Prírodné bravčové rezne s tmavou cibuľovou omáčkou   Prírodný bravčový rezeň s orechmi   Pstruh s mandľovou omáčkou   Sedliacky bravčový guláš s chrenom   Sekaný rezeň so syrom   Sicílske ryžové knedličky s rajčinovou omáčkou   Stratené vajcia s horčicovou omáčkou   Špagety s chilli omáčkou   Špagety s paradajkovou omáčkou II   Špargľa s holandskou omáčkou   Špargľa so smotanovou omáčkou  


bravčový rezeň s holandskou omáčkou, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!