Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je pondelok, 14. októbra, meniny má: Boris

Loštický rezeň

Kategória: hlavné jedlá, bravčové mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept loštický rezeň potrebujeme tieto suroviny:

   • 4 silnejšie plátky bravčového stehna
   • 100-150 g olomouckých tvarôžkov
   • 1 vajce
   • hladká múka
   • strúhanka
   • soľ
   • olej
Recept loštický rezeň pripravíme takto:
Do plátkov mäsa vyrežeme kapsu, zľahka ich naklepeme a kapsu naplníme tvarôžkom. Mäso spíchneme špáradlami, ľahko osolíme, obalíme postupne v múke, vajci a strúhanke a vypražíme v rozpálenom oleji dočervena. Loštický rezeň podávame so zemiakovou kašou alebo varenými zemiakmi.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Loštický rezeň nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Anglický rezeň   Belehradský bravčový rezeň   Bravčový prírodný rezeň s horčicou   Bravčový rezeň   Bravčový rezeň Ondráš   Bravčový rezeň s ementálom   Bravčový rezeň s holandskou omáčkou   Bravčový rezeň so slivkami   Bylinkový rezeň v cesnakovom oleji   Cigánsky rezeň   Černohorský rezeň   Holandský rezeň   Holandský rezeň II   Kráľovský holandský rezeň   Kurací rezeň Cordon bleu   Novohradský rezeň   Parížsky rezeň   Pavlišovský rezeň   Prírodný bravčový rezeň s orechmi   Sekaný rezeň so syrom   Študentský rezeň   Viedenský rezeň   Zámocký rezeň   Zapečený morčací rezeň   Židovský rezeň  


loštický rezeň, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2019 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!