Dnes je sobota, 20. apríla, meniny má: Marcel
Bravčové mäso so šípkovou omáčkouKategória: hlavné jedlá, bravčové mäsoHodnotenie receptu: Na recept bravčové mäso so šípkovou omáčkou potrebujeme tieto suroviny: • 600 g bravčového karé bez kostí • 1 cibuľa • 40 g masti • 4 zrnká čierneho korenia • 2 zrnká nového korenia • 1 bobkový list • mäsový vývar • soľ • na omáčku: 30 g masti + 40 g hladkej múky + mäsový vývar + 100 g šípok + 1 čajová lyžička cukru + citrónová šťava + soľ Recept bravčové mäso so šípkovou omáčkou pripravíme takto: Karé bez kostí vcelku prudko opečieme v rozohriatej masti zo všetkých strán, osolíme, pridáme cibuľu nakrájanú na kolieska, čierne a nové korenie a bobkový list. Podlejeme mäsovým vývarom, prikryjeme a dáme do vyhriatej rúry. Keď je mäso takmer mäkké, odkryjeme ho a dopečieme. Mäkké mäso nakrájame na plátky a podávame so šípkovou omáčkou, ktorú pripravíme tak, že na masti opražíme múku, zalejeme vývarom a uvedieme do varu. Potom pridáme rozvarené a pretreté šípky, soľ, cukor a podľa chuti citrónovú šťavu.
bravčové mäso so šípkovou omáčkou, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2024 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!