![]() ![]() KUCHÁRSKE RECEPTY ĎALŠIE KATEGÓRIE |
Dnes je pondelok, 25. septembra, meniny má: Vladislav ![]() • 400 g bravčového bôčika • 250 g čínskej kapusty • 2 lyžice dezertného červeného vína • 1 lyžica Solamylu • 1 lyžica sójovej omáčky • 1 cibuľa • 2 strúčiky cesnaku • 40 g masti • soľ • mleté čierne korenie • ďumbier Recept bravčový bôčik v čínskej kapuste pripravíme takto:
Prerastený bôčik vykostíme, zbavíme kože, nakrájame na hrubšie rezance, osolíme, okoreníme čiernym korením, pridáme víno, nadrobno nasekanú cibuľu a rozmočený Solamyl, dobre premiešame a necháme na chladnom mieste 2 až 3 hodiny. Mäso potom opražíme v rozpálenej masti, pridáme na rezance nakrájanú čínsku kapustu, rozotretý cesnak a ďumbier, podlejeme, prikryjeme a udusíme domäkka. Dochutíme sójovou omáčkou a soľou. Podávame s kysnutou knedľou. V našej kuchárke bolo okrem receptu Bravčový bôčik v čínskej kapuste nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať: Belehradský bravčový rezeň Bôčik na kapuste Bôčik v kapuste Bôčikové rezne Bravčový bôčik na cibuľke Bravčový guláš na víne Bravčový guláš s tatarkou Bravčový jazyk na cesnaku Bravčový jazyk na cibuli Bravčový jazyk v citrónovej omáčke Bravčový prírodný rezeň s horčicou Bravčový rezeň Bravčový rezeň Ondráš Bravčový rezeň s ementálom Bravčový rezeň s holandskou omáčkou Bravčový rezeň so slivkami Farebný bravčový guláš Krčmársky bravčový guláš Kurča pečené na kapuste Lečo s pečeným bravčovým mäsom Mleté mäso v kapuste Pivovarský bôčik Plnený bôčik so špenátom Plnený bravčový bôčik Prírodný bravčový rezeň s orechmi Sedliacky bravčový guláš s chrenom Špecle s bravčovým mäsom Špenát s bravčovým mäsom Vyprážaný bravčový jazyk Vyprážaný bravčový jazyk s cesnakom Zapečená fazuľa s bôčikom Zapečený bravčový bôčik s hubami bravčový bôčik v čínskej kapuste, recept, hlavné jedlá |
|