Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 29. marca, meniny má: Miroslav

Bravčový jazyk v citrónovej omáčke

Kategória: hlavné jedlá, vnútornosti

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept bravčový jazyk v citrónovej omáčke potrebujeme tieto suroviny:

   • 3 bravčové jazyky
   • soľ
   • 3 bobkové list
   • pár guľôčok nového korenia
   • pár guľôčok čierneho korenia
   • 1 cibuľa
   • 2 l vody
   • na omáčku: maslo + hladká múka + 2 citróny + soľ + cukor + zelená petržlenová vňať hladká
Recept bravčový jazyk v citrónovej omáčke pripravíme takto:
Jazyky uvaríme v 2 litroch osolenej vody s bobkovými listami, novým korením, celým korením a celú olúpanú cibuľou domäkka (asi hodinu). Potom uvarené jazyky ihneď hodíme do studenej vody, ošúpeme, pokrájame priečne na plátky, pokropíme vývarom a zatiaľ uchováme v teple. Pripravíme maslovú zápražku a tú zavaríme do precedeného vývaru z jazykov a povaríme. Až zhustne, ochutíme šťavou z 2 citrónov, trochu prisladíme, pridáme podľa chuti soľ, nakrájané jazyky a veľa nasekanej zelenej petržlenovej vňate. Bravčový jazyk v citrónovej omáčke podávame s varenými zemiakmi.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Bravčový jazyk v citrónovej omáčke nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Belehradský bravčový rezeň   Bravčový bôčik na cibuľke   Bravčový bôčik v čínskej kapuste   Bravčový guláš na víne   Bravčový guláš s tatarkou   Bravčový jazyk na cesnaku   Bravčový jazyk na cibuli   Bravčový prírodný rezeň s horčicou   Bravčový rezeň   Bravčový rezeň Ondráš   Bravčový rezeň s ementálom   Bravčový rezeň s holandskou omáčkou   Bravčový rezeň so slivkami   Farebný bravčový guláš   Fazuľa v paradajkovej omáčke   Grilovaný hovädzí jazyk   Hovädzí jazyk na smotane   Huby s cibuľou v smotanovej omáčke   Kapor v syrovej omáčke   Krčmársky bravčový guláš   Kuracie stehná v hríbovej omáčke   Kurča v pivnej omáčke   Kuskus s fazuľou v paradajkovej omáčke   Lečo s pečeným bravčovým mäsom   Lieň v smotanovej omáčke   Losos v chrenovej omáčke   Morská zmes v pikantnej omáčke   Papriky plnené mäsom a ryžou v paradajkovej omáčke   Plnený bravčový bôčik   Prírodný bravčový rezeň s orechmi   Rybie filé v pomarančovej omáčke   Sedliacky bravčový guláš s chrenom   Stratená vajcia v smotanovej omáčke   Špecle s bravčovým mäsom   Špenát s bravčovým mäsom   Tvarohové guľky v jahodovej omáčke   Vyprážaný bravčový jazyk   Vyprážaný bravčový jazyk s cesnakom   Zapečený bravčový bôčik s hubami   Zapečený karfiol v syrovej omáčke  


bravčový jazyk v citrónovej omáčke, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!