![]() ![]() KUCHÁRSKE RECEPTY ĎALŠIE KATEGÓRIE |
Dnes je sobota, 30. septembra, meniny má: Jarolím ![]() • 500 g teľacieho mäsa zo stehna • 1 vajce • 40 g hladkej múky • 0,5 dcl mlieka • soľ • olej Recept parížsky rezeň pripravíme takto:
Mäso odblaníme, umyjeme, osušíme a narežeme rezne. Rezne naklepeme, osolíme a okraje narežeme, aby sa pri vyprážaní neskrúcali. Z múky, vajca, soli a mlieka urobíme cestíčko na obaľovanie. Pripravené rezne v cestíčku namáčame a vyprážame v horúcom oleji po oboch stranách. Podávame so zemiakovou kašou. V našej kuchárke bolo okrem receptu Parížsky rezeň nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať: Anglický rezeň Belehradský bravčový rezeň Bravčový prírodný rezeň s horčicou Bravčový rezeň Bravčový rezeň Ondráš Bravčový rezeň s ementálom Bravčový rezeň s holandskou omáčkou Bravčový rezeň so slivkami Bylinkový rezeň v cesnakovom oleji Cigánsky rezeň Černohorský rezeň Holandský rezeň Holandský rezeň II Kráľovský holandský rezeň Kurací rezeň Cordon bleu Loštický rezeň Novohradský rezeň Pavlišovský rezeň Prírodný bravčový rezeň s orechmi Sekaný rezeň so syrom Študentský rezeň Viedenský rezeň Zámocký rezeň Zapečený morčací rezeň Židovský rezeň parížsky rezeň, recept, hlavné jedlá |
|