![]() ![]() KUCHÁRSKE RECEPTY ĎALŠIE KATEGÓRIE |
Dnes je sobota, 30. septembra, meniny má: Jarolím ![]() • 600 g bravčových kotliet • 240 g sterilizovaného leča • 300 g čerstvých paradajok • 60 g oleja • soľ • korenie • cesnak Recept belehradský bravčový rezeň pripravíme takto:
Mäso nakrájame na 4 plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a narežeme okrajové blany. Na panvici opečieme po oboch stranách do zlatista, aby vo vnútri mäso nebolo krvavé, ale zároveň bolo šťavnaté. Jednotlivé kotlety vyberieme a do výpeku dáme sterilizované lečo, ktoré dochutíme soľou, korením a cesnakom. Pridáme opečené mäso a krátko podusíme. Belehradský bravčový rezeň podávame s varenými alebo opečenými zemiakmi, vždy plátok mäsa preliaty lečom a ozdobený na kolieska nakrájanými paradajkami. V našej kuchárke bolo okrem receptu Belehradský bravčový rezeň nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať: Anglický rezeň Bravčový bôčik na cibuľke Bravčový bôčik v čínskej kapuste Bravčový guláš na víne Bravčový guláš s tatarkou Bravčový jazyk na cesnaku Bravčový jazyk na cibuli Bravčový jazyk v citrónovej omáčke Bravčový prírodný rezeň s horčicou Bravčový rezeň Bravčový rezeň Ondráš Bravčový rezeň s ementálom Bravčový rezeň s holandskou omáčkou Bravčový rezeň so slivkami Bylinkový rezeň v cesnakovom oleji Cigánsky rezeň Černohorský rezeň Farebný bravčový guláš Holandský rezeň Holandský rezeň II Kráľovský holandský rezeň Krčmársky bravčový guláš Kurací rezeň Cordon bleu Lečo s pečeným bravčovým mäsom Loštický rezeň Novohradský rezeň Parížsky rezeň Pavlišovský rezeň Plnený bravčový bôčik Prírodný bravčový rezeň s orechmi Sedliacky bravčový guláš s chrenom Sekaný rezeň so syrom Špecle s bravčovým mäsom Špenát s bravčovým mäsom Študentský rezeň Viedenský rezeň Vyprážaný bravčový jazyk Vyprážaný bravčový jazyk s cesnakom Zámocký rezeň Zapečený bravčový bôčik s hubami Zapečený morčací rezeň Židovský rezeň belehradský bravčový rezeň, recept, hlavné jedlá |
|