KUCHÁRSKE RECEPTY ĎALŠIE KATEGÓRIE |
Dnes je piatok, 19. apríla, meniny má: Jela Na recept židovský rezeň potrebujeme tieto suroviny: • 4 kuracie prsia • hrsť sušených húb • 2 dcl bieleho vína • soľ • hladká múka • olej Recept židovský rezeň pripravíme takto:
Maso jemne naklepeme, osolíme, obalíme v múke a sprudka opražíme na oleji. Poukladáme nastojato do hrnca, polejeme výpekom z panvice a vínom, posypeme hubami, dolejeme vodou tak, aby boli rezne takmer ponorené, prikryjeme a podusíme približne 20 minút. Židovský rezeň podávame so zemiakovou kašou alebo ryžou. V našej kuchárke bolo okrem receptu Židovský rezeň nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať: Anglický rezeň Belehradský bravčový rezeň Bravčový prírodný rezeň s horčicou Bravčový rezeň Bravčový rezeň Ondráš Bravčový rezeň s ementálom Bravčový rezeň s holandskou omáčkou Bravčový rezeň so slivkami Bylinkový rezeň v cesnakovom oleji Cigánsky rezeň Černohorský rezeň Holandský rezeň Holandský rezeň II Kráľovský holandský rezeň Kurací rezeň Cordon bleu Loštický rezeň Novohradský rezeň Parížsky rezeň Pavlišovský rezeň Prírodný bravčový rezeň s orechmi Sekaný rezeň so syrom Študentský rezeň Viedenský rezeň Zámocký rezeň Zapečený morčací rezeň židovský rezeň, recept, hlavné jedlá |
|