Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je pondelok, 14. októbra, meniny má: Boris

Židovský rezeň

Kategória: hlavné jedlá, hydinové mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept židovský rezeň potrebujeme tieto suroviny:

   • 4 kuracie prsia
   • hrsť sušených húb
   • 2 dcl bieleho vína
   • soľ
   • hladká múka
   • olej
Recept židovský rezeň pripravíme takto:
Maso jemne naklepeme, osolíme, obalíme v múke a sprudka opražíme na oleji. Poukladáme nastojato do hrnca, polejeme výpekom z panvice a vínom, posypeme hubami, dolejeme vodou tak, aby boli rezne takmer ponorené, prikryjeme a podusíme približne 20 minút. Židovský rezeň podávame so zemiakovou kašou alebo ryžou.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Židovský rezeň nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Anglický rezeň   Belehradský bravčový rezeň   Bravčový prírodný rezeň s horčicou   Bravčový rezeň   Bravčový rezeň Ondráš   Bravčový rezeň s ementálom   Bravčový rezeň s holandskou omáčkou   Bravčový rezeň so slivkami   Bylinkový rezeň v cesnakovom oleji   Cigánsky rezeň   Černohorský rezeň   Holandský rezeň   Holandský rezeň II   Kráľovský holandský rezeň   Kurací rezeň Cordon bleu   Loštický rezeň   Novohradský rezeň   Parížsky rezeň   Pavlišovský rezeň   Prírodný bravčový rezeň s orechmi   Sekaný rezeň so syrom   Študentský rezeň   Viedenský rezeň   Zámocký rezeň   Zapečený morčací rezeň  


židovský rezeň, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2019 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!