Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je streda, 08. mája, meniny má: Ingrida

Pečený hovädzí krk

Kategória: hlavné jedlá, hovädzie mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pečený hovädzí krk potrebujeme tieto suroviny:

   • hovädzí krk
   • 2 cibule
   • masť
   • soľ
   • hladká múka
   • vývar
Recept pečený hovädzí krk pripravíme takto:
Vo väčšom hrnci na masti mäso opečieme zo všetkých strán, potom ho vyberieme, do masti pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a necháme zosklovatieť. Vložíme späť už osolené mäso, ktoré chvíľku obraciame a pečieme. Asi po 5 minútach mäso podlejeme, zmiernime teplotu a prikryté dusíme asi 30 minút. Podľa potreby podlievame vývarom. Potom zložíme mäso z platne podľa potreby opäť podlejeme, vložíme aj s pokrievkou do predhriatej rúry a mäso za občasného polievania vypečenou šťavou upečieme do mäkka. Po upečení mäso vyberieme, šťavu prepasírujeme cez cedidlo, zahustíme hladkou múkou rozmiešanou v studenej vode a povaríme. Pečený hovädzí krk podávame najlepšie s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Pečený hovädzí krk nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Bolonský hovädzí hrniec   Bravčová krkovička so syrovou kôrkou   Grilovaný hovädzí jazyk   Hovädzí guláš   Hovädzí guláš Jadran   Hovädzí guláš s červenou fazuľou   Hovädzí guláš s jablkami   Hovädzí jazyk na smotane   Hovädzí kotlíkový guláš   Hovädzí perkelt II   Hovädzí steak so zeleninou   Hovädzí víkendový guláš   Kôprová omáčka s hovädzím mäsom   Lečo s pečeným bravčovým mäsom   Paradajková omáčka s hovädzím mäsom   Pastiersky koláč hovädzí   Pečený losos na cibuli   Pečený ostriež so zemiakmi   Pečený pstruh s mandľami   Pečený pstruh so slaninou, cesnakom a rozmarínom   Pivárska krkovička   Pivný guláš z hovädzích líčok   Plnený kačací krk   Roštenka so šunkou a pečeným vajcom   Zapečené podkrkonošské mačičky   Zapečený bravčový bôčik s hubami   Zapečený hrach s kapustou   Zapečený kapor so smotanou a kôprom   Zapečený karfiol so slaninou   Zapečený karfiol v syrovej omáčke   Zapečený morčací rezeň   Zapečený ostriež   Zapečený pangasius   Zapečený špenát so šunkou   Zapečený zubáč s hubami  


pečený hovädzí krk, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!