Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 26. apríla, meniny má: Jaroslava

Plnený kačací krk

Kategória: hlavné jedlá, hydinové mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept plnený kačací krk potrebujeme tieto suroviny:

   • 1 kožu z kačacieho krku
   • 30 g cibule
   • 1 kačacia pečeň
   • 1 žemľa
   • mlieko
   • 1 vajce
   • soľ
   • mleté čierne korenie
   • nové korenie
   • muškátový oriešok
   • majorán
   • masť
Recept plnený kačací krk pripravíme takto:
Stiahnutú kožu z kačacieho krku umyjeme a na jednom konci zašijeme. Na masti speníme nadrobno posekanú cibuľu, primiešame na malé kocky pokrájanú pečeň a chvíľu podusíme. K vychladnutej pečeni pridáme v mlieku namočenú a vytlačenú žemľu, osolíme, okoreníme mletým čiernym a novým korením, postrúhaným muškátovým orieškom a majoránom, pridáme vajce a dobre spolu premiešame. Kačací krk naplníme, zašijeme a pečieme na masti. Upečený a vychladnutý krk pokrájame na šikmé plátky a podávame.





plnený kačací krk, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!