Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je sobota, 20. apríla, meniny má: Marcel

Pivárska krkovička

Kategória: hlavné jedlá, bravčové mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pivárska krkovička potrebujeme tieto suroviny:

   • 600 g bravčovej krkovičky
   • 30 g cibule
   • 1 rajčinový pretlak
   • soľ
   • mleté korenie
   • 2 dcl piva
   • hladká múka
Recept pivárska krkovička pripravíme takto:
Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme, obalíme v hladkej múke a zprudka z oboch strán opečieme. Cibuľu nakrájame nadrobno a podusíme na troche oleja, potom pridáme rajčiakový pretlak a necháme prevariť. Potom pridáme opečené mäso a dusíme, Podľa potreby podlievame vodou alebo vývarom. Keď je mäso mäkké, tak ho vyberieme, do šťavy dáme pivo a povaríme. Podľa potreby môžeme zahustiť. Napokon vložíme späť mäso a ešte chvíľu podusíme. Podávame s opekanými zemiakmi.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Pivárska krkovička nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Bravčová krkovička so syrovou kôrkou   Krkovička na cibuli   Krkovička na horčici   Krkovička s jablkami a cibuľou  


pivárska krkovička, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!