KUCHÁRSKE RECEPTY ĎALŠIE KATEGÓRIE |
Dnes je piatok, 19. apríla, meniny má: Jela Zapečené podkrkonošské mačičkyKategória: hlavné jedlá, zelenina a bezmäsité jedláHodnotenie receptu:Na recept zapečené podkrkonošské mačičky potrebujeme tieto suroviny: • 70 dkg uvarených zemiakov • 20 dkg hrubej múky • 1 vajce • soľ • strúhanka • tuk na vymastenie pekáča Recept zapečené podkrkonošské mačičky pripravíme takto:
Uvarené zemiaky postrúhame, pridáme soľ, hrubú múku a vajce a vypracujeme cesto. Z neho potom tvoríme šišky, ktoré varíme v slanej vode tak dlho, až vyplávajú. Uvarené šišky premiešame so strúhankou, rozložíme rovnomerne na vymastený pekáč a zapečieme v rúre. V našej kuchárke bolo okrem receptu Zapečené podkrkonošské mačičky nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať: Plnené zapečené klobásy Šampiňóny zapečené s kozím syrom Zapečené cestoviny Zapečené cestoviny s bryndzou Zapečené cestoviny s lekvárom a orechmi Zapečené cestoviny s ovocím a jogurtom Zapečené cestoviny s pórkem Zapečené cestoviny s údeným mäsom Zapečené knedle Zapečené kuracie mäso so žĺtkovou zmesou Zapečené kuracie rezne so slaninou a zeleninou Zapečené kuracie stehná Zapečené kurča s hubami a syrom Zapečené paradajky s baklažánom Zapečené pivné špecle Zapečené rezance s hubami Zapečené špagety na ázijský spôsob Zapečené špagety s kuracím mäsom a šampiňónmi Zapečené špagety s mletým mäsom a syrom Zapečené špecle zo slaninou Zapečené teľacie so šampiňónmi a špagetami Zapečené zemiaky s paradajkami a syrom Zapečené zemiaky s parmezánom Zapečené zemiaky so špenátom zapečené podkrkonošské mačičky, recept, hlavné jedlá |
|