Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 19. apríla, meniny má: Jela

Pečený pstruh so slaninou, cesnakom a rozmarínom

Kategória: hlavné jedlá, ryby a vodné príšery

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pečený pstruh so slaninou, cesnakom a rozmarínom potrebujeme tieto suroviny:

   • pstruhy
   • plátky anglickej slaniny
   • cesnak
   • soľ
   • mleté biele korenie
   • vetvičky rozmarínu
   • citrónová šťava
   • maslo
Recept pečený pstruh so slaninou, cesnakom a rozmarínom pripravíme takto:
Pstruhy vypitveme a očistíme, posolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou zvnútra aj zvonku, pridáme mleté biele korenie, zvnútra vytrieme drveným cesnakom a pridáme ešte vetvičky rozmarínu (môžeme použiť aj iné čerstvé bylinky, napr. tymian alebo pamajorán). Dovnútra dáme kúsok masla, zvonku položíme na pstruha plátky anglickej slaniny a pečieme odklopené pomaly pri teplote 160°C asi 1,5 hodiny. Hotové ozdobíme posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Pečené pstruhy podávame s varenými zemiakmi.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Pečený pstruh so slaninou, cesnakom a rozmarínom nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Bravčové pečené s rozmarínom   Chobotnice s cesnakom a paprikou   Jahňacie kolienko pečené s cesnakom a rozmarínom   Kuracie prsia na víne s cesnakom   Kuracie rezne s medvedím cesnakom   Kuracie stehná s cesnakom   Kurča s rozmarínom   Lečo s pečeným bravčovým mäsom   Morčací guláš so zeleninou a rozmarínom   Paradajkové rezance s cesnakom a bazalkou   Pečené zemiaky s cesnakom, maslom a bylinkami   Pečený hovädzí krk   Pečený losos na cibuli   Pečený ostriež so zemiakmi   Pečený pstruh s mandľami   Pstruh na hubách   Pstruh na mlynársky spôsob   Pstruh na rošte   Pstruh na šalvii   Pstruh na tokajskom víne   Pstruh na víne   Pstruh s mandľovou omáčkou   Pstruh so slaninkou   Pstruhy so syrom   Roštenka so šunkou a pečeným vajcom   Špenátová ryža s cesnakom a petržlenovou vňaťou   Vyprážaný bravčový jazyk s cesnakom   Zapečený bravčový bôčik s hubami   Zapečený hrach s kapustou   Zapečený kapor so smotanou a kôprom   Zapečený karfiol so slaninou   Zapečený karfiol v syrovej omáčke   Zapečený morčací rezeň   Zapečený ostriež   Zapečený pangasius   Zapečený špenát so šunkou   Zapečený zubáč s hubami   Zemiakový guláš s medvedím cesnakom   Zemiaky so slaninou, šampiňónmi a syrom  


pečený pstruh so slaninou, cesnakom a rozmarínom, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!