Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 26. apríla, meniny má: Jaroslava

Pastiersky koláč hovädzí

Kategória: hlavné jedlá, hovädzie mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pastiersky koláč hovädzí potrebujeme tieto suroviny:

   • 800 g mletého hovädzieho mäsa
   • 6 zemiakov
   • 1 cibuľa
   • 1 strúčik cesnaku
   • 2 mrkvy
   • 2 paradajky
   • 1 malá plechovka hrášku
   • olej
   • mlieko
   • 100 g tvrdého syra
   • maslo
   • soľ
   • mletá červená paprika
   • mleté čierne korenie
   • sušený rozmarín
   • sušené oregano
   • sušený tymián
Recept pastiersky koláč hovädzí pripravíme takto:
Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak nakrájaný na plátky. Potom pridáme mäso a miešame, kým sa nezatiahne. Posypeme mletou paprikou, opražíme, pridáme nakrájanú mrkvu a olúpané a nakrájané paradajky, osolíme a zakryté dusíme. Neskôr pridáme hrášok, bylinky a korenie a dusíme domäkka. Zemiaky očistíme, nakrájame a uvaríme. Potom zlejeme vodu, pridáme horúce mlieko podľa potreby a kúsok masla a vymiešame hladkú kašu. Do zapekacej misy navrstvíme mäso, na to rovnomerne rozotrieme zemiakovú kašu, posypeme nastrúhaným syrom a zapekáme v rúre asi 30 minút.





pastiersky koláč hovädzí, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!