![]() ![]() KUCHÁRSKE RECEPTY ĎALŠIE KATEGÓRIE |
Dnes je štvrtok, 21. septembra, meniny má: Matúš ![]() • 3 porcie kapra • maslo • 250 ml kyslej smotany • kôpor • soľ • mleté čierne korenie • tvrdý syr Recept zapečený kapor so smotanou a kôprom pripravíme takto:
Porcie kapra zbavíme kože, osolíme, okoreníme, vložíme do zapekacej misky a na masle krátko opečieme. V smotane rozmiešame lyžicu nakrájaného kôpru a 3 lyžice nastrúhaného syra. Opečené porcie kapra prelejeme smotanou a v predhriatej rúre zapečieme asi 20 minút. V našej kuchárke bolo okrem receptu Zapečený kapor so smotanou a kôprom nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať: Kapor dusený na korení a cesnaku Kapor na bavorský spôsob Kapor na cigánsky spôsob Kapor na hubách Kapor na sardele Kapor na sardeli so šampiňónmi Kapor na zelenine s klobásou Kapor plnený jablkami Kapor po Alsasku Kapor s mandľami Kapor so smotanou a hríbmi Kapor v syrovej omáčke Kapor vo farebnom cestíčku Kaukazský kapor Pečená kapusta so smotanou Radenínský vianočný kapor Srbský kapor Šampiňóny so smotanou Štedrovečerný plnený kapor Vyprážaný kapor Zapečený bravčový bôčik s hubami Zapečený hrach s kapustou Zapečený karfiol so slaninou Zapečený karfiol v syrovej omáčke Zapečený morčací rezeň Zapečený ostriež Zapečený pangasius Zapečený špenát so šunkou Zapečený zubáč s hubami Zeleninový guláš s údeninou a smotanou Zemiaky s kapustou a smotanou zapečený kapor so smotanou a kôprom, recept, hlavné jedlá |
|