Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 19. apríla, meniny má: Jela

Zapečený kapor so smotanou a kôprom

Kategória: hlavné jedlá, ryby a vodné príšery

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zapečený kapor so smotanou a kôprom potrebujeme tieto suroviny:

   • 3 porcie kapra
   • maslo
   • 250 ml kyslej smotany
   • kôpor
   • soľ
   • mleté ​​čierne korenie
   • tvrdý syr
Recept zapečený kapor so smotanou a kôprom pripravíme takto:
Porcie kapra zbavíme kože, osolíme, okoreníme, vložíme do zapekacej misky a na masle krátko opečieme. V smotane rozmiešame lyžicu nakrájaného kôpru a 3 lyžice nastrúhaného syra. Opečené porcie kapra prelejeme smotanou a v predhriatej rúre zapečieme asi 20 minút.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Zapečený kapor so smotanou a kôprom nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Kapor dusený na korení a cesnaku   Kapor na bavorský spôsob   Kapor na cigánsky spôsob   Kapor na hubách   Kapor na sardele   Kapor na sardeli so šampiňónmi   Kapor na zelenine s klobásou   Kapor plnený jablkami   Kapor po Alsasku   Kapor s mandľami   Kapor so smotanou a hríbmi   Kapor v syrovej omáčke   Kapor vo farebnom cestíčku   Kaukazský kapor   Pečená kapusta so smotanou   Radenínský vianočný kapor   Srbský kapor   Šampiňóny so smotanou   Štedrovečerný plnený kapor   Vyprážaný kapor   Zapečený bravčový bôčik s hubami   Zapečený hrach s kapustou   Zapečený karfiol so slaninou   Zapečený karfiol v syrovej omáčke   Zapečený morčací rezeň   Zapečený ostriež   Zapečený pangasius   Zapečený špenát so šunkou   Zapečený zubáč s hubami   Zeleninový guláš s údeninou a smotanou   Zemiaky s kapustou a smotanou  


zapečený kapor so smotanou a kôprom, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!