Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je nedeľa, 23. februára, meniny má: Roma, Romana

Kapor dusený na korení a cesnaku

Kategória: hlavné jedlá, ryby a vodné príšery

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kapor dusený na korení a cesnaku potrebujeme tieto suroviny:

   • 600 g naporcovaného kapra bez chrbtice
   • 300 g surových zemiakov
   • 100 g cibule
   • 3 strúčiky cesnaku
   • 80 g masla
   • soľ
   • mleté ​​čierne korenie
   • šťava z jedného citróna
   • petržlenová vňať
   • vývar
Recept kapor dusený na korení a cesnaku pripravíme takto:
Porcie ryby potrieme cesnakom roztlačeným so soľou a okoreníme. Väčšia zapekaciu misku vymastíme maslom a poukladáme do nej pripravené porcie kapra. Medzery medzi porciami kapra vyplníme olúpanými a na plátky nakrájanými zemiakmi a plátky cibule. Zalejeme vývarom tak, aby porcie kapra boli úplne potopené, povrch posypeme nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou, pokvapkáme citrónovou šťavou, prikryjeme pokrievkou a dusíme v rúre asi 45 minút.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Kapor dusený na korení a cesnaku nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Aljašská treska na cesnaku   Baranie stehno na cesnaku   Baranina na cesnaku   Bažant na cesnaku   Bravčová panenka na cesnaku   Bravčový jazyk na cesnaku   Diviačie stehno na cesnaku   Dusený brzlík   Fazuľová zmes na cesnaku   Hovädzie mäso na korení   Hovädzie mäso na korení II   Huby na cesnaku   Jahňacie mäso na cesnaku   Jahňacie na cesnaku so zemiakmi a špenátom   Kapor na bavorský spôsob   Kapor na cigánsky spôsob   Kapor na hubách   Kapor na sardele   Kapor na sardeli so šampiňónmi   Kapor na zelenine s klobásou   Kapor plnený jablkami   Kapor po Alsasku   Kapor s mandľami   Kapor so smotanou a hríbmi   Kapor v syrovej omáčke   Kapor vo farebnom cestíčku   Kaukazský kapor   Kozacie stehno na cesnaku   Kozľacie mäso na cesnaku   Králik na cesnaku a rozmarínu   Kuracia pečeň na cesnaku   Kuracie rezance na cesnaku s cestovinami   Losos na cesnaku   Radenínský vianočný kapor   Ryba s duseným baklažánom a paradajkami   Srbský kapor   Srnčie stehno na cesnaku   Štedrovečerný plnený kapor   Vyprážaný kapor   Zaječí chrbát podusený s rajčiakovým pretlakom   Zapečený kapor so smotanou a kôprom  


kapor dusený na korení a cesnaku, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2020 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!