Dnes je sobota, 30. septembra, meniny má: Jarolím
Zaječí chrbát podusený s rajčiakovým pretlakomKategória: hlavné jedlá, divinaHodnotenie receptu:   Na recept zaječí chrbát podusený s rajčiakovým pretlakom potrebujeme tieto suroviny: • 1 zajačí chrbát • 60 g údenej slaniny • 100 g rajčiakového pretlaku • 80 g masla • 0,1 l vína • soľ • cukor • citrónová šťava Recept zaječí chrbát podusený s rajčiakovým pretlakom pripravíme takto: Zajači chrbát popreťahujeme prúžkami údenej slaniny, osolíme a upečieme na rozpustenom masle. Keď je mäso mäkké, pridáme k nemu rajčiakový pretlak, podľa chuti citrónovú šťavu, víno a trochu cukru a podusíme. Zajačí chrbát podávame s dusenou ryžou.
zaječí chrbát podusený s rajčiakovým pretlakom, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2023 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!