Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je streda, 08. mája, meniny má: Ingrida

Zaječí chrbát podusený s rajčiakovým pretlakom

Kategória: hlavné jedlá, divina

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zaječí chrbát podusený s rajčiakovým pretlakom potrebujeme tieto suroviny:

   • 1 zajačí chrbát
   • 60 g údenej slaniny
   • 100 g rajčiakového pretlaku
   • 80 g masla
   • 0,1 l vína
   • soľ
   • cukor
   • citrónová šťava
Recept zaječí chrbát podusený s rajčiakovým pretlakom pripravíme takto:
Zajači chrbát popreťahujeme prúžkami údenej slaniny, osolíme a upečieme na rozpustenom masle. Keď je mäso mäkké, pridáme k nemu rajčiakový pretlak, podľa chuti citrónovú šťavu, víno a trochu cukru a podusíme. Zajačí chrbát podávame s dusenou ryžou.





zaječí chrbát podusený s rajčiakovým pretlakom, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!