Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 19. apríla, meniny má: Jela

Srbský kapor

Kategória: hlavné jedlá, ryby a vodné príšery

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept srbský kapor potrebujeme tieto suroviny:

   • 1 kg kapra
   • 1 kg zemiakov
   • 1 veľká cibuľa
   • 2-3 paradajky
   • 2 dcl smotany
   • soľ
   • mletá červená paprika
Recept srbský kapor pripravíme takto:
Kapra pokrájame a osolíme. Na masti upražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku a na kolieska pokrájané zemiaky. Okoreníme soľou i paprikou, pridáme paradajky a prikryté podusíme, pričom stále podlievame trochou vody. Keď sú už skoro mäkké, polovicu preložíme do ohňovzdornej misy, poklademe na ne rezy z kapra, prikryjeme ich druhou polovicou zemiakov, navrch nalejeme smotanu a upečieme v rúre na červeno.





srbský kapor, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!