Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 29. marca, meniny má: Miroslav

Kapor po Alsasku

Kategória: hlavné jedlá, ryby a vodné príšery

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kapor po alsasku potrebujeme tieto suroviny:

   • kapor
   • cibuľa
   • žemle
   • cesnak
   • soľ
   • korenie
   • zelený petržlen
   • vajcia
   • huby
   • mlieko
   • maslo
   • na omáčku: mrkva + cibuľa + korenie + bobkový list + 0,25 l bieleho vína + smotana + citrón
Recept kapor po alsasku pripravíme takto:
Cibuľu speníme na tuku. Žemle namočíme do mlieka, vyžmýkame ich, pridáme cibuľu a jemne nasekané mliečie z kapra, cesnak, zelený petržlen, soľ, korenie, vajce a huby namočené v mlieku a všetko dobre rozotrieme. Touto zmesou naplníme kapra, zašijeme, osolíme, zalejeme maslom, zabalíme do alobalu a upečieme. Do pekáča dáme malú mrkvu, pokrájanú cibuľu, niekoľko zrniek čierneho korenia, bobkový list, biele víno a 0,25 l vody a smotany a povaríme do zhustnutia. Omáčku dochutíme soľou a citrónovou šťavou a zjemníme kúskom masla. Kapra vyberieme z alobalu, odstránime nite, potrieme na povrchu omáčkou a ozdobíme petržlenom. Kapra po Alsasku podávame s opečenými zemiakmi.





kapor po alsasku, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!