Dnes je piatok, 29. marca, meniny má: Miroslav
Kapor na bavorský spôsobKategória: hlavné jedlá, ryby a vodné príšeryHodnotenie receptu: Na recept kapor na bavorský spôsob potrebujeme tieto suroviny: • 2,5 kg kapra • 2 dcl smotany na varenie • 2 citróny • 1 lyžica francúzskej horčice • soľ • mleté čierne korenie • drvená rasca • 1 lyžica pikantnej sušenej koreňovej zeleniny • maslo • 1 dcl oleja • na šalát: kapusta + soľ + cukor + citrónová šťava + majonéza Recept kapor na bavorský spôsob pripravíme takto: Do smotany pridáme horčicu, soľ, rascu, korenie, sušenú koreňovú zeleninu, šťavu z citróna a dobre premiešame. Kapra narežeme, potrieme citrónovou šťavou, soľou a pripravenou omáčkou a necháme postáť 1 hodinu. Potom kapra pečieme na oleji 35 minút. Pred dopečením ho potrieme maslom. Kapustu najemno nakrájame, osolíme, pridáme cukor, citrónovú šťavu a majonézu a premiešame. Podávame s opečenými zemiakmi alebo hranolkami.
kapor na bavorský spôsob, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2024 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!