KUCHÁRSKE RECEPTY ĎALŠIE KATEGÓRIE |
Dnes je piatok, 26. apríla, meniny má: Jaroslava Na recept pangasius na pytliacky spôsob potrebujeme tieto suroviny: • 800 g pangasia • 200 g šampiňónov • 150 g oravskej slaniny • 100 g červenej cibule • 100 g póru • 1 feferónka • 1-2 dcl červeného vína • kukuričný škrob • soľ • citrón Recept pangasius na pytliacky spôsob pripravíme takto:
Filety osolíme, pokropíme citrónom a v panvici na oleji pomaly opečieme. Opečené filé vyberieme a uchováme v teple. Do výpeku dáme šampiňóny nakrájané na plátky, slaninu nakrájanú na rezance, nakrájanú cibuľu a pór a orestujeme. Potom pridáme nakrájanú feferónku, zalejeme vínom, krátko podusíme, osolíme a zahustíme podľa chuti škrobom rozmiešaným vo vode. Pangase po pytlácké podávame s varenými zemiakmi a prelejeme ho omáčkou. V našej kuchárke bolo okrem receptu Pangasius na pytliacky spôsob nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať: Bravčová pečeň na japonský spôsob Bravčové mäso na diabolský spôsob Bravčové mäso na staročeský spôsob Danielie stehno na staročeský spôsob Dusená ryba na čínsky spôsob Hydinová pečeň na pikantný spôsob Chrumkavé zemiaky na portugalský spôsob Kačica na čínsky spôsob Kapor na bavorský spôsob Kapor na cigánsky spôsob Makaróny na neapolský spôsob Morčacie rezy na taliansky spôsob Morská šťuka na vodnícky spôsob Pangasius na zázvore Pečené zemiaky s omáčkou na francúzsky spôsob Pstruh na mlynársky spôsob Roštenka na maďarský spôsob Roštenka na znojemský spôsob Sekaná roláda na karlovarský spôsob Sikulský guláš na vojvodinský spôsob Srnčie na pytliacky spôsob Teľacia pečeň na japonský spôsob Teľacie stehno na pražský spôsob Zapečené špagety na ázijský spôsob Zapečený pangasius Zapekaný karfiol na taliansky spôsob pangasius na pytliacky spôsob, recept, hlavné jedlá |
|