Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 29. marca, meniny má: Miroslav

Pstruh na mlynársky spôsob

Kategória: hlavné jedlá, ryby a vodné príšery

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pstruh na mlynársky spôsob potrebujeme tieto suroviny:

   • 4 vypitvané pstruhy
   • šťava z 1 citróna
   • 80 g masla
   • 50 g polohrubej múky
   • soľ
   • mleté čierne korenie
   • nahrubo nasekaná petržlenová vňať
Recept pstruh na mlynársky spôsob pripravíme takto:
Pstruhy dôkladne umyjeme zvnútra i zvonku, potrieme citrónovou šťavou, osolíme a okoreníme, obalíme v múke a v panvici na rozpustenom masle 10-15 minút opekáme dozlata. Potom ich vyberieme a posypeme petržlenovou vňaťou. Pstruhy podávame s varenými zemiakmi.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Pstruh na mlynársky spôsob nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Bravčová pečeň na japonský spôsob   Bravčové mäso na diabolský spôsob   Bravčové mäso na staročeský spôsob   Danielie stehno na staročeský spôsob   Dusená ryba na čínsky spôsob   Hydinová pečeň na pikantný spôsob   Chrumkavé zemiaky na portugalský spôsob   Kačica na čínsky spôsob   Kapor na bavorský spôsob   Kapor na cigánsky spôsob   Makaróny na neapolský spôsob   Morčacie rezy na taliansky spôsob   Morská šťuka na vodnícky spôsob   Pangasius na pytliacky spôsob   Pečené zemiaky s omáčkou na francúzsky spôsob   Pečený pstruh s mandľami   Pečený pstruh so slaninou, cesnakom a rozmarínom   Pstruh na hubách   Pstruh na rošte   Pstruh na šalvii   Pstruh na tokajskom víne   Pstruh na víne   Pstruh s mandľovou omáčkou   Pstruh so slaninkou   Pstruhy so syrom   Roštenka na maďarský spôsob   Roštenka na znojemský spôsob   Sekaná roláda na karlovarský spôsob   Sikulský guláš na vojvodinský spôsob   Srnčie na pytliacky spôsob   Teľacia pečeň na japonský spôsob   Teľacie stehno na pražský spôsob   Zapečené špagety na ázijský spôsob   Zapekaný karfiol na taliansky spôsob  


pstruh na mlynársky spôsob, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!