Dnes je piatok, 29. marca, meniny má: Miroslav
Pstruh na mlynársky spôsobKategória: hlavné jedlá, ryby a vodné príšeryHodnotenie receptu: Na recept pstruh na mlynársky spôsob potrebujeme tieto suroviny: • 4 vypitvané pstruhy • šťava z 1 citróna • 80 g masla • 50 g polohrubej múky • soľ • mleté čierne korenie • nahrubo nasekaná petržlenová vňať Recept pstruh na mlynársky spôsob pripravíme takto: Pstruhy dôkladne umyjeme zvnútra i zvonku, potrieme citrónovou šťavou, osolíme a okoreníme, obalíme v múke a v panvici na rozpustenom masle 10-15 minút opekáme dozlata. Potom ich vyberieme a posypeme petržlenovou vňaťou. Pstruhy podávame s varenými zemiakmi.
pstruh na mlynársky spôsob, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2024 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!