Dnes je sobota, 20. apríla, meniny má: Marcel
Bravčové mäso na staročeský spôsobKategória: hlavné jedlá, bravčové mäsoHodnotenie receptu: Na recept bravčové mäso na staročeský spôsob potrebujeme tieto suroviny: • 400 g bravčového mäsa z pleca • 100 g čerstvých húb • 200 ml kyslej smotany • 30 g hladkej múky • 50 g masti • citrónová šťava • 1 lyžica nasekaného kôpru • soľ • mleté čierne korenie Recept bravčové mäso na staročeský spôsob pripravíme takto: Mäso umyjeme, osolíme a okoreníme. Na rozpálenej masti opečieme zo všetkých strán, podlejeme a domäkka udusíme. Na zvyšku masti osobitne opražíme nakrájané huby, zaprášime múkou, podlejeme precedenou šťavou z mäsa a chvíľu necháme variť. Pridáme kôpor, smotanu a dochutíme citrónovou šťavou.
bravčové mäso na staročeský spôsob, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2024 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!