KUCHÁRSKE RECEPTY ĎALŠIE KATEGÓRIE |
Dnes je sobota, 20. apríla, meniny má: Marcel Zapekaný karfiol na taliansky spôsobKategória: hlavné jedlá, zelenina a bezmäsité jedláHodnotenie receptu:Na recept zapekaný karfiol na taliansky spôsob potrebujeme tieto suroviny: • 1 karfiol • 150 g šunky • 150 g šampiňónov • 1 rajčiakový pretlak • tuk • soľ • 200 g postrúhaného syra • strúhanka Recept zapekaný karfiol na taliansky spôsob pripravíme takto:
Šampiňóny pokrájame na plátky a podusíme na tuku. Očistený karfiol uvaríme v slanej vode do mäkka, scedíme, rozoberieme, posekáme nadrobno a zmiešame s podusenými šampiňónmi. Pridáme ešte nakrájanú šunku, rajčiakový pretlak a polovicu postrúhaného syra. Zmes dáme do pekáča vymasteného tukom a vysypaného strúhankou, posypeme druhou polovicou postrúhaného syra a upečieme v mierne teplej rúre. Podávame so zemiakmi. V našej kuchárke bolo okrem receptu Zapekaný karfiol na taliansky spôsob nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať: Bravčová pečeň na japonský spôsob Bravčové mäso na diabolský spôsob Bravčové mäso na staročeský spôsob Danielie stehno na staročeský spôsob Dusená ryba na čínsky spôsob Hydinová pečeň na pikantný spôsob Chrumkavé zemiaky na portugalský spôsob Kačica na čínsky spôsob Kapor na bavorský spôsob Kapor na cigánsky spôsob Kuracie závitky po taliansky Makaróny na neapolský spôsob Morčacie rezy na taliansky spôsob Morská šťuka na vodnícky spôsob Nesmaženy karfiol Obaľovaný vyprážaný karfiol Pangasius na pytliacky spôsob Pečené zemiaky s omáčkou na francúzsky spôsob Pstruh na mlynársky spôsob Roštenka na maďarský spôsob Roštenka na znojemský spôsob Sekaná roláda na karlovarský spôsob Sikulský guláš na vojvodinský spôsob Srnčie na pytliacky spôsob Šošovicové bifteky s karfiolom Teľacia pečeň na japonský spôsob Teľacie stehno na pražský spôsob Zapečené špagety na ázijský spôsob Zapečený karfiol so slaninou Zapečený karfiol v syrovej omáčke Zapekaný hrách Zapekaný nákyp z cukety zapekaný karfiol na taliansky spôsob, recept, hlavné jedlá |
|