Dnes je piatok, 26. apríla, meniny má: Jaroslava
Kuracie plátky na víneKategória: hlavné jedlá, hydinové mäsoHodnotenie receptu: Na recept kuracie plátky na víne potrebujeme tieto suroviny: • 800 g kuracích pŕs • 5 plátkov oravskej slaniny • 150 g šampiňónov • 150 g mrazenej zelenej fazuľky • 1 lyžička korenia na steaky • bobkový list • tymian • mleté čierne korenie • 3 lyžice oleja • 1 lyžica masla • 0,7 dcl koňaku • 2,5 dcl bieleho vína Recept kuracie plátky na víne pripravíme takto: Mäso umyjeme, osušíme, pokrájame na plátky, zľahka naklepeme, posypeme korením a z oboch strán opečieme na horúcom masle s olejom do zlatista. Potom polejeme koňakom a zapálime. Flambované plátky vyberime a udržujeme teplé. Do výpeku pridáme nadrobno pokrájanú slaninu, pokrájané očistené šampiňóny a mrazenú fazuľku a restujte asi 5 minút. Zalejeme vínom, okoreníme, pridáme opečené mäso a dusíme 10-15 minút. Podávame s varenou ryžou.
kuracie plátky na víne, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2024 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!