Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 26. apríla, meniny má: Jaroslava

Francúzska roštenka

Kategória: hlavné jedlá, hovädzie mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept francúzska roštenka potrebujeme tieto suroviny:

   • 700 g roštenky
   • 1 lyžica smotany
   • 1 lyžica octu
   • 1 červená cibuľa
   • maslo
   • lyžica masti
   • 14 g kapár
   • lyžica zelenej petržlenovej vňate
   • soľ
Recept francúzska roštenka pripravíme takto:
Vykostenú roštenku očistíme, nakrájame na plátky, naklepeme z oboch strán natenko a posolíme. Kapary nakrájame nadrobno a spolu s nakrájanou zelenou petržlenovou vňaťou a cibuľou opražíme na masle. Tým potrieme plátky z roštenky, zvinieme, zaviažme a v nádobe s 1 lyžicou masti udusíme domäkka. Potom do šťavy pridáme 1 lyžicu octu a smotany. Pred podávaním niť odstránime, mäso nakrájame a polejeme omáčkou.





francúzska roštenka, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!