Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je sobota, 01. októbra, meniny má: Arnold

Pastierska roštenka

Kategória: hlavné jedlá, hovädzie mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pastierska roštenka potrebujeme tieto suroviny:

   • 400 g hovädzej roštenky
   • 100 g údenej klobásy
   • 150 g údeného syra
   • 2 lyžice kečupu
   • 2 cibule
   • 20 g hladkej múky
   • 50 g masti
   • mäsový vývar
   • soľ
   • mleté čierne korenie
   • nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
Recept pastierska roštenka pripravíme takto:
Maso nakrájíme na rezne, jemne naklepeme, okraje narežeme, posolíme, okoreníme, poprášime múkou a opečieme v rozpálenej masti. Potom pridáme nakrájanú cibuľu a olúpanú klobásu nakrájanú na kolieska, opražíme, podlejeme mäsovým vývarom a dusíme domäkka. Až bude mäso mäkké, preložíme do ohňovzdornej misy, posypeme nastrúhaným syrom, pokvapkáme kečupom a zapečieme vo vyhriatej rúre. Zapečené roštenky posypeme zelenou petržlenovou vňaťou. Podávame s opekanými zemiakmi alebo hranolkami.





pastierska roštenka, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2022 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!