![]() ![]() KUCHÁRSKE RECEPTY ĎALŠIE KATEGÓRIE |
Dnes je štvrtok, 21. septembra, meniny má: Matúš ![]() • 400 g roštenky • 40 g masti • 100 g čerstvých rajčiakov • 2 zelené papriky • 1 veľká cibuľa • mletá červená sladká paprika • soľ Recept maďarská roštenka pripravíme takto:
Natenko naklepané a posolené mäso opečieme z oboch strán na rozpálenej masti. Pokrájanú cibuľu opražíme do ružova, pridáme mletú papriku, rajčiaky, podlejeme vodou, posolíme a dusíme. Pred dodusením pridáme očistenú a na kocky nakrájanú zelenú papriku a ešte povaríme. Podávame so zemiakmi. V našej kuchárke bolo okrem receptu Maďarská roštenka nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať: Debrecínska roštenka Domáca hovädzia roštenka Francúzska roštenka Hovädzia roštenka na zelenine Kaukazská roštenka Labužnícka roštenka Lomnická roštenka Pastierska roštenka Roštenka na hubách Roštenka na maďarský spôsob Roštenka na znojemský spôsob Roštenka so šunkou a pečeným vajcom Zámocká roštenka maďarská roštenka, recept, hlavné jedlá |
|