Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je štvrtok, 25. apríla, meniny má: Marek

Labužnícka roštenka

Kategória: hlavné jedlá, hovädzie mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept labužnícka roštenka potrebujeme tieto suroviny:

   • 4 rezne hovädzej roštenky po 150 g
   • 1 kyslá uhorka
   • 100 g čerstvých šampiňónov
   • 0,5 dcl bieleho vína
   • 4 lyžice kečupu
   • 2 dcl smotany na šľahanie
   • 40 g masla
   • olej
   • soľ
   • mleté čierne korenie
Recept labužnícka roštenka pripravíme takto:
Očistené a odblanené mäso jemne naklepeme, potrieme olejom a necháme 1 deň v chladničke. V horúcom oleji rezne opečieme z oboch strán tak, aby vnútri zostali ešte ružové, posolíme a uložíme na teplé taniere. Do tuku z opekania pridáme maslo, nakrájanú uhorku a šampiňóny a opražíme, zalejeme bielym vínom a kečupom a povaríme. Potom vmiešame ušľahanú smotanu, prehrejeme a nalejeme na roštenky. Podávame s dusenou ryžou alebo zemiakmi.





labužnícka roštenka, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!