Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je utorok, 30. apríla, meniny má: Anastázia

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
15 výhonkov čerstvého bielej špargle, 1,5 litra kuracieho vývaru, 50 ml smotany na varenie, soľ, muškátový oriešok
Špargľu umyjeme, odkrojíme drevnaté konce, ošúpeme od hlavičky dole škrabko...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g šampiňónov, 2 vajcia, 1 dcl mlieka, 100 g hladkej múky, 70 g šunkovej salámy, 1 lyžica posekanej pažítky, 150 g oleja, soľ
Šampiňóny rozkrájame na polovice, osolíme a namáčame do hustého cestíčka, k...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg baranieho (z pliecka alebo stehna), 150 g slaniny, 200 g kelu, 100 g koreňovej zeleniny, 100 g fazuliek, 2 cibule, 4 strúčiky cesnaku, 400 g zemiakov, vývar, soľ, mleté ​​čierne korenie, rasca, mletá sladká paprika , majoránka
Slaninu nakrájame na kocky, vyškvaríme a na nej osmažíme nakrájanú koreňovú...


Potrebujeme tieto suroviny:
150 g mäsa z kurčaťa,7 dcl vývaru, 60 g masla, 50 g hladkej múky, 1 dcl smotany, 1 žĺtok, soľ, mletý muškátový kvet, zelená petržlenová vňať, karí
Zo40 g masla a hladkej múky pripravíme svetlú zápražku, zalejeme ju vlažným...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g jahňacieho mäsa, 250 g mrazeného špenátu, 1 cibuľa, 60 g tuku, 1,5 l vody, hladká múka, soľ, čierne korenie, jogurt
Jahňacie mäso odblaníme, nakrájame na malé kúsky a dáme variť do osolenej v...


Potrebujeme tieto suroviny:
800 g pravej sviečkovej, 800 g sterilizovaných červených fazuliek, 150 g cibule, 3 strúčiky cesnaku, 1 väčší zeler, 100 g lúpaných sterilizovaných paradajok, 3 chilli papričky, 100 g kečupu, 1 dcl olivového oleja, soľ, korenie, steakové korenie, snietok rozmarínu
Sviečkovú rozkrájame na štyri dvěstěgramové bifteky, votrieme korenie, potr...


Potrebujeme tieto suroviny:
zemiaky, soľ, korenie, mletá paprika, sušený cesnak, olej
Väčšie zemiaky nakrájame na polcentimetrové kolieska a každé koliesko nakrá...


Potrebujeme tieto suroviny:
0,5 kg jelenieho mäsa, 0,5 kg mäsa z diviaka, 20 dkg údeného bravčového bôčika, 4 veľké cibule, 4 papriky, 6 paradajok, 5 strúčikov cesnaku, soľ, mleté ​​čierne korenie, mletá rasca, 2 lyžice červenej sladkej papriky, 1 chilli paprička, vývar, masť
V kastróle rozpustíme masť, pridáme nakrájaný údený bôčik, na plátky nakráj...


Potrebujeme tieto suroviny:
40 g makarónov, 1 menší baklažán, 1 menšia cukina, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžica rajčiakového pretlaku, 2 lyžice oleja, soľ, 1 lyžica provensálskeho korenia, zeleninový vývar, 1 lyžica parmezánu
Baklažán a cukinu očistíme, opražíme na oleju, pridáme pretlačený cesnak, r...


Potrebujeme tieto suroviny:
1,2 l vody, 200 ml suchého bieleho vína, 60 g masla, 1 lyžička soli, 2 kg neočištěného bielej špargle, na zápražku: 30 g masla + 2 zarovnané lyžice hladkej múky
Špargľu očistíme, odkrojíme spodnú štvrtinu každého výhonku a tú zatiaľ pon...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!