Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je štvrtok, 25. apríla, meniny má: Marek

Zverinový guláš s údeným bôčikom

Kategória: špeciality, divina

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zverinový guláš s údeným bôčikom potrebujeme tieto suroviny:

   • 0,5 kg jelenieho mäsa
   • 0,5 kg mäsa z diviaka
   • 20 dkg údeného bravčového bôčika
   • 4 veľké cibule
   • 4 papriky
   • 6 paradajok
   • 5 strúčikov cesnaku
   • soľ
   • mleté ​​čierne korenie
   • mletá rasca
   • 2 lyžice červenej sladkej papriky
   • 1 chilli paprička
   • vývar
   • masť
Recept zverinový guláš s údeným bôčikom pripravíme takto:
V kastróle rozpustíme masť, pridáme nakrájaný údený bôčik, na plátky nakrájaný cesnak a nadrobno nakrájanú cibuľu a opražíme. Pridáme nakrájané mäso z diviny, osolíme, posypeme červenou paprikou a krátko opražíme. Potom zalejeme litrom vývaru a prikryté dusíme na miernom ohni asi hodinu. Potom pridáme štipku mletej rasce, nakrájanú chilli papričku a štipku mletého čierneho korenia, premiešame, prikryjeme a dusíme do mäkka. Nakoniec pridáme nakrájané paradajky a papriky a ešte chvíľku podusíme.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Zverinový guláš s údeným bôčikom nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Medailóniky s údeným syrom a lečom   Zverinový guláš s údeným bôčikom II  


zverinový guláš s údeným bôčikom, recept, špeciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!