Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je streda, 01. mája, meniny má:

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
4 cl Amaretta, 6 cl pomarančového džúsu, šampanské na doliatie
Všetky ingrediencie okrem šampanského pretrepeme v šejkri s ľadom a precedí...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g varenej špargle, 1 l vývaru zo špargle, 3 lyžice masla, 3 lyžice polohrubej múky, 0,25 l mlieka (alebo smotany), štipka strúhaného muškátového orieška, 2 žĺtky, petržlenová vňať, cukor, soľ
Z masla a múky pripravíme svetlú zápražku, zalejeme přecezeným vývarom zo š...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 ml mlieka, 250 ml hladkej múky, pol lyžičky kypriaceho prášku, 750 g listového špenátu, 1 pór bez zelenej časti, 2 lyžice oleja, 100 ml vývaru, soľ, korenie, štipka nastrúhaného muškátového orieška, 200 g ovčieho syra, 125 ml minerálkym , 10 lyžíc rozpusteného masla, 5 lyžíc nastrúhaného parmezánu
Zo 4 lyžíc masla, múky, mlieka, štipky soli a prášku do pečiva vypracujeme ...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 predná časť zajaca, 2 cibule, 1 zeleninová paprika, 2 lyžice rajčiakového pretlaku, 2 lyžice bieleho jogurtu, rastlinný olej, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžica mletej červenej papriky, voda
Mäso posekáme na menšie kúsky, opražíme v rozohriatom rastlinnom oleji, pri...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g mletého hovädzieho mäsa, 250 g zelených fazuliek, 1 cuketa, 1 malá konzerva kukurice, 500 ml paradajkovej šťavy, 2 cibule, 1 zelená feferónka, 1 červená feferónka, 3 strúčiky cesnaku, čerstvá saturejka, čerstvá petržlenová vňať, olej, soľ, chilli
Mleté mäso opečieme na oleji, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a restujeme...


Potrebujeme tieto suroviny:
údené koleno, zeler, voda, mrkva, petržlen, krúpy, cibuľa, zemiaky, bobkový list, cesnak, nové korenie, mleté ​​čierne korenie, celé čierne korenie, soľ, majorán
Uvaríme krúpy, údené koleno pozdĺžne rozrežeme, oddelíme od kosti a paličko...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 plátky bravčovej pečene, 4 tenké plátky anglickej slaniny, 40 g masti, rovná lyžice hladkej múky, petržlenová vňať, citrón, vorčestr, 1,5 dl vývaru z kostí, soľ
Odblanené plátky pečene jemne naklepeme, okraje narežeme a sprudka opečieme...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g čerstvých húb, 8 vajec, 2 lyžice mlieka, 50 g masti, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžica nadrobno nakrájanej zelenej petržlenovej vňate
V časti rozohriatej masti opražíme očistené, nadrobno nakrájané huby. Osolí...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g zemiakov, 100 g klobásy, sušené huby, 40 g masti, 4 dl mlieka, 40 g hladkej múky, bobkový list, soľ, ocot, majorán
Z 2/3 masti a múky pripravíme bledú zaprážku, zalejeme ju vodou a mliekom, ...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g klobás, 1 väčšia konzerva paradajkového pretlaku, 1 menšia konzerva bielej fazule, 2 cibule, strúčik cesnaku, 3 lyžice oleja, soľ, čierne mleté korenie
Cibuľu a cesnak nakrájame na drobno a opražíme na oleji. Pridáme fazuľu, pr...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!