Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je sobota, 04. mája, meniny má: Florián

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
maliny, voda, med
Maliny očistíme, umyjeme a necháme uschnúť. Potom ich necháme v mrazničke z...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 zväzok zelenej špargle, 300 ml smotany na šľahanie, 300 g bieleho jogurtu, 2 lyžice masla, 50 g parmezánu, sušené paradajky, soľ, biele korenie, koriander
Špargľu ošúpeme a povaríme 10 minút v horúcej vode. Bielu omáčku pripravíme...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g čerešní, 100 g kryštálového cukru, 4 vajcia, 100 g mandlí, 30 g polohrubej múky
Žĺtky vymiešame s polovicou dávky cukru do peny. Z bielkov a zvyšného cukru...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g polohrubej múky, 1 vajce, 1 bielok, soľ, nastrúhaný syr, kúsok masla, na plnku: 100 g rôznych druhov syrov + 1 žĺtok + trocha mlieka + bazalka + estragón + petržlenová vňať
Plnku pripravíme tak, že žĺtok rozmiešame s trochou mlieka, pridáme jemne n...


Potrebujeme tieto suroviny:
350 g chudého mletého hovädzieho, 1 nasekaná cibuľa, 2 prelisované strúčiky cesnaku, 500 g umytých a na drobné kocky nakrájaných zemiakov,2 konzervy krájaných paradajok (cca 800 g), 150 ml kuracieho vývaru, 1 lyžica jemného svetlohnedého cukru, 1 na tenké plátky nakrájané hľuza feniklu, 100 g mrazených fazuliek, najemno nastrúhaná kôra z 1 citróna, šťava z 1 citróna, soľ, čierne korenie
Do veľkého hrnca dáme mleté ​​hovädzie, cibuľu a cesnak a na st...


Potrebujeme tieto suroviny:
800 g filé, 2 póry, 8 rajčín, cesnak, soľ, petržlenová vňať, 2lyžice oleja, 1 lyžice masla, 1 lyžica hladkej múky
Póry nakrájame na kúsky a opečieme na oleji a polovici masla. Rybu nakrájam...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg baranieho predného, 100 g slaniny, 80 g cibule, soľ, štipka papriky, 20 g múky, 1 lyžica paradajkového pretlaku, 250 ml kyslej smotany
Mäso opláchneme, osušíme, nakrájame na rovnaké kúsky a osolíme. Slaninu nak...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 väčšie kurča, 500 g paradajok, 400 g mrkvy, 400 g zeleru, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 120 ml vína, 2 lyžice oleja, 200 ml hydinového vývaru, soľ, mleté čierne korenie, sušený tymian
Paradajky umyjeme, prerežeme na polovice, zbavíme ich jadrovníka a dužinu n...


Potrebujeme tieto suroviny:
125 ml červeného vína, 3 lyžice šípkovej marmelády, 3 lyžice paradajkového pretlaku, soľ, korenie, klinček, šťava z polovice citróna, 125 ml smotany
Víno zvaríme s klinčekmi, pridáme šípkovú marmeládu a paradajkový pretlak a...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 kuracie prsia, 200 ml červeného vína, 3 strúčiky cesnaku, 1 vetvička tymiánu, soľ, korenie, olej, hladká múka
Mäso nakrájame na plátky, obalíme v hladkej múke a osmažíme na oleji z oboc...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!