Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 03. mája, meniny má: Galina, Timea

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
500 g zemiakov, 250 g obrovských surových kreviet, 800 ml slepačieho vývaru, 1 cibuľa, 1 červená feferónka, 1 strúčik cesnaku, 2 lyžice koriandrových listov, 30 g zázvoru, pol lyžičky kurkumy, soľ, 4 lyžice oleja, 1 lyžička sezamového oleja
Zemiaky ošúpeme a nakrájame, cibuľu, cesnak a zázvor nakrájame na kocky, fe...


Potrebujeme tieto suroviny:
karfiol, vajcia, strúhanka, hladká múka, soľ, olej
Karfiol rozdelíme na ružičky, starostlivo umyjeme a chvíľku povaríme v slan...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 pstruhy, 50 g masla, olivový olej, soľ, korenie, hrsť čerstvej šalvie
Ryby očistíme, umyjeme, osušíme, zvonku aj zvnútra nasolíme a zvnútra okore...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg zemiakov, 8 hláv bedle vysokej, 1 cibuľa, 2 vajcia, smotana na varenie 12%, soľ, čierne mleté korenie, rasca, majorán, masť
Zemiaky nakrájame na kolieska a povaríme v posolenej vode 10 minút. Na mast...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 morčacie prsia, 1 cibuľa, 6 strúčikov cesnaku, kúsok zázvoru, soľ, čierne korenie, 1 lyžička kurkumy, 1 lyžička čierne horčice
Nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme nastrúhaný zázvor, cesnak a kore...


Potrebujeme tieto suroviny:
hovädzie mäso, olej, 1 veľká cibuľa, soľ, čierne korenie, vegeta, červená mletá paprika, magi, kyslé uhorky so šťavou 0,5 dcl, 1 dcl červeného vína
Na rozohriatom oleji orestujeme na kolieska nakrajanú cibuľu, pridáme soľ, ...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g jelenieho mäsa, 1 cibuľa, 1 lyžica sladkej papriky, štipka rasce, vývar, 1 lyžica múky, štipka majoránky, 1 strúčik cesnaku, 100 g slaniny, soľ
Na slanine osmažíme dozlatista nakrájanú cibuľku, pridáme mletú papriku, tr...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g miešanej zeleniny (mrkva + petržlen + kel + karfiol + hrášok + kaleráb), 60 g tuku, 1 malá cibuľa, 0,5 dcl mlieka, 1 žltok, 2,5 l vody, 30 g múky, soľ, petržlenová vňať
Na 30 g tuku udusíme na tenké rezance pokrájanú zeleninu a cibuľu, zalejeme...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g údeného bravčového stehna, pol balíčka červenej šošovice, 1 cibuľa, 1 lyžica oleja, majorán, soľ
Šošovicu uvaríme podľa návodu. Na rozpálenom oleji speníme nakrájanú cibuľu...


Potrebujeme tieto suroviny:
1,5 hrnčeka šošovky, 1 cibuľa, 2 paradajky, 2 klinčeky, 1 bouquet garni, 2 dcl suchého bieleho vína, 2 strúčiky cesnaku, 125 g masla, soľ, mleté ​​čierne korenie, petržlenová vňať
Šošovicu zalejeme vodou a necháme aspoň dve hodiny namáčať. Potom privediem...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!