Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je utorok, 30. apríla, meniny má: Anastázia

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
800 g vykosteného srnčieho chrbta, 150 g údenej slaniny, 2 cibule, 200 ml suchého červeného vína, 5-6 väčších čerstvých hríbov, soľ, korenie, 5 guličiek jalovca, kôra z citróna, 4 veľké zemiaky, 4 malé kyslé sterilizované uhorky
Na panvici vyškvaríme nakrájanú slaninu a na nej opražíme cibuľu nakrájanú ...


Potrebujeme tieto suroviny:
surové zemiaky, cibuľa, saláma, tvrdý sýr
Surové zemiaky dobre umyjeme a nakrájame na kolieska cca 0,5 cm široké (aj ...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g bravčového stehna, 100 g masti, 240 g zemiakov, 40 g mlieka, 80 g hledké múky, cesnak, soľ
Opláchnuté zemiaky jemne nastrúhame, necháme ustáť a vodu scedíme. Do strúh...


Potrebujeme tieto suroviny:
750 g hovädzieho mäsa, slanina, 3 veľké cibule, 400 g mrkvy, soľ, čierne mleté korenie, tymián, bobkový list, 1 l červeného vína
Mäso nakrájame na väčšie kocky, mrkvu a cibuľu na kolieska. Všetko naskladá...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g bravčovej panenky, anglická slanina, soľ, čierne korenie, masť
Plátky slaniny naukladáme na seba tak, aby sa čiastočne prekrývali. Na ne k...


Potrebujeme tieto suroviny:
huby, zemiaky, cibuľa, 2 až 3 vajcia, mlieko, polohrubá múka, trocha masti, soľ, čierne korenie, drvená rasca
Na masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a huby. Potom zalejeme vodou, o...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 l hovädzieho vývaru, 2 dcl smotany (12% tuku), 2 žĺtky, 50 g strúhaného syra, 1 rožok, 20 g masla, pažítka
Hovädzí vývar privedieme k varu, všľaháme žĺtky rozmiešané v smotane a za s...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g kyslej kapusty, 300 g šošovice, 2 zemiaky, 1 menšia cibuľa, 1 lyžica rastlinného oleja, 20 g hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, trocha cukru, 1 lyžička octu
Šošovicu preberieme, umyjeme a uvaríme domäkka. Pridáme pokrájanú kyslú kap...


Potrebujeme tieto suroviny:
750 g bravčového mäsa (krkovička alebo pliecko alebo stehno), 2 plechovky červenej fazule, 1 plechovka kukuričných zŕn, 1 veľká cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 1 feferónka, 1 plechovka drvených paradajok, 1 malý paradajkový pretlak, soľ, sladká mletá paprika, mleté koriander, rímska rasca, chilli, olej
Na oleji speníme na kocky nakrájanú cibuľu, pridáme kocky mäsa, osolíme, ok...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 hlávka červenej kapusty (približne 3/4 kg), 0,5 kg zemiakov, 1 cibuľa, 10 g hrozienok, 1 lyžica múky, 2 lyžice masla, 1 lyžička červeného vínneho octu, soľ, korenie, 2 bobkové listy, rasca, cukor, vývar
Hrozienka sparíme a namočíme. Kapustu nakrájame, dáme do kastróla, zalejeme...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!