Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je streda, 08. mája, meniny má: Ingrida

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
500 g hovädzieho stehna, 50 g múky, 50 g masti, 60 g masla, 50 g cibule, soľ, korenie
Z stehna nakrájame rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a s...


Potrebujeme tieto suroviny:
800 g hovädzej sviečkovice, 30 g hladkej múky, 200 g šampiňónov, 200 g hermelínu, 50 g brusníc, 100 g olív, 1 pomaranč, olej, mleté čierne korenie, soľ
Mäso pokrájame na hrubšie plátky, mierne naklepeme, osolíme, okoreníme a op...


Potrebujeme tieto suroviny:
1/2 väčšieho baklažánu, 1 strúčik cesnaku, soľ, mleté ​​čierne korenie, 70 g polohrubej múky, 2-3 lyžice rastlinného oleja, 2 paradajky, 2 balenia mozzarelly, menšia hrsť čerstvej bazalky, 1 lyžička olivového oleja, 1 lyžica balzamikový redukcia
Baklažán nakrájame na plátky, potrieme strúčikom cesnaku, osolíme a okorení...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 tekvica hokaido, 2 mrkvy, 2 zemiaky, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, smotana na šľahanie, soľ, celé čierne korenie, olivový olej, vývar
Cibuľu a cesnak nakrájame na malé kúsky a opražíme na oleji. Pridáme na mal...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 plátky hovädzieho mäsa, 50 g slaniny, soľ, mleté ​​čierne korenie, 50 g masla, 20 g hladkej múky, 0,25 l hovädzieho vývaru
Hovädzie plátky naklepeme, osolíme, okoreníme, na každý plátok položíme plá...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g bravčového mäsa zo stehna, 150 g bravčovej pečene, 100 g udenej klobásy, 50 g udenej slaniny, 20 g oleja, 100 g cibule, 10 g hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie
Bravčové mäso umyjeme, pokrájame na tenšie rezy, zľahka naklepeme, posolíme...


Potrebujeme tieto suroviny:
broskyne, cukor
Broskyne sparíme vo vriacej vode, potom ich rýchlo ochladíme studenou vodou...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg jahňaciny s kosťou, 1 cibuľa, 1 mrkva, 1 kaleráb, 200 g karfiolu, 200 g zeleného hrášku, 2 l vody, soľ, 1 lyžička mletého muškátového kvetu, 250 ml sladkej smotany, 2 lyžice maizeny, olej, petržlenová vňať
Mäso umyjeme, odblaníme, nakrájame na menšie kúsky, vložíme do vriacej vody...


Potrebujeme tieto suroviny:
bravčový jazyk, hladká múka, vajcia, mlieko, strúhanka, olej, cibuľa, mrkva, petržlen, zeler, soľ
Jazyk očistíme, dáme do vriacej vody a varíme takmer domäkka. Pridáme koreň...


Potrebujeme tieto suroviny:
1,5 l mlieka, 150 g krupice, soľ, 60 g cukru do varenia, 40 g práškového cukru na posypanie, 60 g masla na poliatie
Mlieko so štipkou soli a cukrom privedieme k varu, potom trochu stiahneme p...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!