Dnes je utorok, 30. apríla, meniny má: Anastázia NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:600 g kuracích pŕs, téglik jogurtu, 1 dcl citrónovej šťavy, 3 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, karí, olej Mäso odblaníme, nakrájame na menšie kúsky, osolíme, okoreníme, okoreníme ka...
Potrebujeme tieto suroviny:bravčové rebierka, maslo, cibuľa, cesnak, šampiňóny, červené víno, mandle, čokoláda, soľ, mleté čierne korenie Rebierka naklepeme, osolíme, okoreníme a z oboch strán opečieme do mäkka. M...
Potrebujeme tieto suroviny:údené rebrá, 1 pohár kyslej kapusty, zemiaky, soľ, mleté čierne korenie, rasca Údené rebrá uvaríme domäkka. Potom ich vyberieme z vody, mäso oberieme, nak...
Potrebujeme tieto suroviny:vajcia Do vriacej vody vložíme celé surové vajcia, znížime teplotu a varíme pribli...
Potrebujeme tieto suroviny:6 mladých cibuliek, 2 strúčiky cesnaku, 1 vetvička estragónu, 2 zelené chilli papričky, zelená petržlenová vňať, 1 citrón, olivový olej, korenie, tabasco, 50 g kapár Cibuľku a papričky nakrájame na malé tenké krúžky, cesnak nasekáme nadrobno...
Potrebujeme tieto suroviny:4 väčšie v šupke uvarené zemiaky, 3 vajcia, 100 g nadrobno posekanej cibule, 6 strúčikov cesnaku, soľ, rasca, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, horčica, worcesterová omáčka Vychladnuté zemiaky ošúpeme a nastrúhame, pridáme vajcia, cibuľu, prelisova...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg černíc, 500 g kryštálového cukru, 100 ml vody, 1 lyžička mletej škorice, šťava z 1 citróna Černice očistíme a umyjeme vo vode, dáme do hrnca so 100 ml vody a varíme p...
Potrebujeme tieto suroviny:hovädzie mleté mäso (alebo bravčové), kyslá kapusta, kyslá smotana, ryža, cibuľa, soľ, čierne mleté korenie, červená mletá paprika, rastlinný olej Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku, hneď pri...
Potrebujeme tieto suroviny:krevety mrazené olúpané, 1 šľahačka, 100 ml majonézy, kečup, worčestrová omáčka, citrónová šťava Krevety rozmrazíme, ponoríme ich do teplej slanej vody, necháme prejsť varo...
Potrebujeme tieto suroviny:750 g menších nových zemiakov, 2 lyžice olivového oleja, soľ, korenie, na omáčku: 1 väčší strúčik cesnaku + 70 ml rastliného oleja + 2 lyžice dijonskej horčice + 2 lyžice jablčného octu + 2 lyžice petržlenovej vňaťe najemno nasekanej + 1 lyžicu kryštálového cukru Umyté zemiaky prekrojíme na polovice, vložíme do väčšej misky, pridáme oliv...
|
|