Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je pondelok, 06. mája, meniny má: Hermína

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
500 g kyslej kapusty, 1 cibuľa, olej, mletá červená paprika
Kapustu nakrájame, pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu, posypeme mletou če...


Potrebujeme tieto suroviny:
600 g bravčového pliecka, cibuľa, tuk, mletá paprika, voda, soľ, rasca, 400 g kyslej zeli, hladká múka, pol téglika smotany
Mäso nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame nadrobno, speníme ju na tuku, pri...


Potrebujeme tieto suroviny:
0,5 kg mäsa z bielych rýb, 4 šampiňóny, 1 cibuľa, 2 žemle, korenie, 1 mletý ​​klinček, 1,5 l vody, 50 g čerstvého masla
Všetko okrem masla povaríme asi 30 minút. Potom polievku precedíme, vrátime...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg olúpaných kiwi, 1 kg cukru, 1 balenie želírovacieho cukru
Obsah vrecka želírovacieho cukru zmiešame s 2 lyžicami cukru, pridáme nakrá...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g bielej fazule, 500 g fazuľových strukov, 1 malá cibuľa, 200 g ovčieho syra, 2 veľké paradajky, 5 lyžíc olivového oleja, 3 lyžice bieleho vínneho octu, soľ, korenie, vetvička rozmarínu, trochu čerstvej šalvie
Fazuľu vložíme do vody a uvedieme do varu. Zmiernime oheň, pridáme šalviu, ...


Potrebujeme tieto suroviny:
hovädzie mäso, olej, 1 veľká cibuľa, soľ, čierne korenie, vegeta, červená mletá paprika, magi, kyslé uhorky so šťavou 0,5 dcl, 1 dcl červeného vína
Na rozohriatom oleji orestujeme na kolieska nakrajanú cibuľu, pridáme soľ, ...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 šalát Lollo Biondo, 4 paradajky, 2 kuracie stehná, 1 červená cibuľa, 1 žltá cibuľa, soľ, korenie, olivový olej
Kuracie stehná uvaríme domäkka. Vývar použijeme na polievku. Mäso oberieme,...


Potrebujeme tieto suroviny:
800 g kapra, 100 g sterilizovaných šampiňónov, 50 g sardelového masla, 200 ml červeného vína, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 4 lyžice oleja, hladká múka, citrónová šťava, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžica jemne nakrájanej zelenej petržlenovej vňate
Kapra umyjeme, očistíme, rozporcujeme, osušíme, osolíme, okoreníme, popráši...


Potrebujeme tieto suroviny:
240 g polohrubej múky, 200 g cukru krupica, 1 vanilkový cukor, 2 vajcia, 4 bielky, 4 žĺtky, citrónová kôra
Do misy dáme 2 vajcia, žĺtky, vanilkový a krupicový cukor, citrónovú kôru a...


Potrebujeme tieto suroviny:
polka kapra, hlava, chvost, ikry, 150 g cibule, 50 g petržlenu, 50 g mrkvy, 2 strúčiky cesnaku, 1 paradajka, 1 zelená paprika, soľ, 10 guličiek čierneho korenia, cukor, ocot, želatína, 2 natvrdo uvarené vajcia
Hlavu, chvost a ikry, všetku zeleninu a korenie varíme v osolenej vode asi ...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!