Dnes je piatok, 03. mája, meniny má: Galina, Timea NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:1 kg hrubej múky, soľ, prášok do pečiva, voda, masť Z hrubej múky, soli, prášku do pečiva a vody vymiesime nelepivé cesto, z ně...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g bravčovej panenky, 200 g údeného ovčieho syra, 4 paradajky, 4 papriky, steakové korenie, 2 vajcia, olej na opekanie, 4 hrianky Z panenky nakrájame plátky, ktoré okoreníme, orestujeme na tuku, dáme na pl...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g tvarohu, 80 g krupice, 50 g strúhanky, 2 vajcia, na omáčku: 500 g jahôd + 200 g cukru + 2 citróny Omáčku pripravíme tak, že do hrnca nasypeme cukor, zalejeme vodou len tak, ...
Potrebujeme tieto suroviny:300 g hovädzieho mäsa, 200 g nastrúhaného syra, 500 g špagiet, 200 ml kečupu, 5 strúčikov cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, 8 až 10 kapár, vegeta, zázvor, červená paprika Hovädzie mäso umyjeme, nakrájame na kocky a dáme dusiť. Pridáme koreniny, k...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g kuriatok, 0,5 kg zemiakov, 1/2 cibule, pažítka, 2 dcl smotany na varenie, 6 dcl vody, 1 lyžica oleja, soľ, čierne korenie, drvená rasca, pažítka Nadrobno nakrájanú cibuľu opražíme na oleji do sklovita, pridáme pokrájané ...
Potrebujeme tieto suroviny:4 cl Key Rum tmavý, 6 cl multivitamínového džúsu, 2 cl jahodového sirupu, 2 cl citrónovej šťavy, sóda na doliatie Drink pripravujeme do karibského pohára. Do šejkra dáme Key Rum, jahodový s...
Potrebujeme tieto suroviny:4 plátky kuřecích prsíček, bambusové výhonky v konzervě, sůl, pepř, sójová omáčka Kuracie prsia nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme a opečieme na oleji....
Potrebujeme tieto suroviny:mladý hrášok, zemiaky, cibuľa, cesnak, smotana na varenie, soľ, mleté čierne korenie, citrónová šťava, hovädzí vývar Na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu a prelisovaný cesnak, podlejeme...
Potrebujeme tieto suroviny:1 platýz, 10 dkg slaniny, 1 šalotka, 2 strúčiky cesnaku, maslo, soľ, zelená petržlenová vňať Z brušnej časti platýza odstránime opatrne kožu (je pevná, takže sa neje). ...
Potrebujeme tieto suroviny:4 jelenie steaky (po 150 g), 1 cibuľa, 100 g masla, 2 lyžice smotany, 350 ml červeného vína, soľ, 5 guličiek jalovca Steaky zľahka naklepeme, vložíme do červeného vína, pridáme jalovec a nechá...
|
|