Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je nedeľa, 05. mája, meniny má: Lesana

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
1 l šťavy z kyslej kapusty, 5 dkg slaniny, masť, 10 dkg hladkej múky, soľ, starší chlieb
Pokrájanú slaninu opražíme na masti, zasypeme polovicou múky a upražíme do ...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 plátky hovädzej roštenky, 10 dkg Nivy, 2 dcl smotany na šľahanie, kremžská horčica, francúzska horčica, cibuľa, cesnak, worčestrová omáčka, olej na vyprážanie, mleté čierne korenie, soľ
Plátky roštenky odblaňte a rozklepte na tenko, votrite do nich z jednej str...


Potrebujeme tieto suroviny:
20 dkg varených zemiakov v šupke, 35 dkg hladkej múky, 15 dkg margarinu, 10 dkg práškového cukru, 2 žĺtky, prášok do pečiva
Zemiaky ošúpeme, nastrúhame na jemnom strúhadle, pridáme zvyšok surovín a v...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 červená paprika, 1 cibuľa, 250 g mäkkého tvarohu, 4 lyžice smotany, 50 g masla, soľ, mletá sladká paprika
Tvaroh s maslom vymiešame do peny. Primiešame smotanu, nadrobno nakrájanú c...


Potrebujeme tieto suroviny:
100 g zemiakov, 100 g mrkvy, 50 g zeleru, 50 g nakladaných uhoriek, 25 g sterilizovaného hrášku, 150 g kyslých jabĺk, 2 viazaničky pažítky, šťava z 1 citróna, 1 lyžička octu, 1 lyžička plnotučnej horčice, štipka cukru, soľ, mleté čierne korenie, 100 g majonézy
Zemiaky uvaríme v šupke (asi 15 minút), scedíme, ochladíme pod studenou vod...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g hovädzieho mäsa, 1 cibuľa, 100 g mrkvy, 100 g zemiakov, vývar, 20 g paradajkového pretlaku, 40 g masti, soľ, 5 ks celého korenia, petržlenová vňať, kôpor
Mäso pokrájame na väčšie kúsky, opražíme s cibuľkou pokrájanou nahrubo, zal...


Potrebujeme tieto suroviny:
ustrice, oravská slanina, špáradlá
Ustricu obalíme v tenkom plátku slaniny, upevnime špáradlom a na veľmi rozo...


Potrebujeme tieto suroviny:
120 g cibule, 200 g čerstvých húb, 5 zelených paprík, 4-5 strúčikov cesnaku, 125 ml kyslej smotany, hladká múka, 20 g kečupu, 0,5 dcl oleja, soľ, mleté čierne korenie, sladká mletá paprika, rasca, vegeta
Na oleji do sklovita opražíme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme mletú červe...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g jelenieho predného, 1 lyžica masti, 1 cibuľa, 100 g koreňovej zeleniny, 1 l vody, soľ, celé čierne korenie, nové korenie, tymian, klinček, bobkový list, borievky, 0,5 dcl sherry, na knedličky: 120 g jelenieho mäsa + 1 žemľa + 0,5 dcl mlieka + 1 vajce + 1 lyžička hladkej múky + 2 čerstvé šampiňóny + 1 malá cibuľa + 1 lyžička masla + soľ + mleté čierne korenie, petržlenová vňať
Mäso z jeleňa vykostíme. Koreňovú zeleninu a cibuľu pokrájame na plátky a s...


Potrebujeme tieto suroviny:
rožky, kečup, oregano, saláma, tvrdý syr
Rožky nakrájame na kolieska a naukladáme na plech. Každý kúsok potrieme keč...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!