Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je nedeľa, 28. apríla, meniny má: Jarmila

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
800 g červenej papriky, 400 g baklažánu, 1 menšia pálivá paprička, 6 strúčikov cesnaku, soľ, čierne korenie, 250 ml vínneho octu, olej, 750 ml vody
Baklažán ošúpeme a nakrájame na plátky. Papriky rozpolíme a zbavíme semieno...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g červenej šošovice, 1 väčšia cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 3 lyžice olivového oleja, 1 l zeleninového vývaru, soľ, mleté ​​čierne korenie, 3 bobkové listy, 5 guličiek nového korenia, štipka mletého koriandra, citrónová šťava, kúsok masla
Šošovku prepláchneme pod tečúcou vodou. Cibuľu a cesnak ošúpeme, cibuľu nak...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g bravčovej panenky, anglická slanina, soľ, čierne korenie, cukor kryštál, dijonská horčice, tuk na vymazanie
Plátky slaniny naukladáme na seba tak, aby sa čiastočne prekrývali. Na ne k...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g hovädzieho stehna, 50 g múky, 50 g masti, 60 g masla, 50 g cibule, soľ, korenie
Z stehna nakrájame rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a s...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 mladé cukety, 10 dkg strúhaného syra, 15 dkg húb, 1 cibuľu, soľ, korenie, mletý zázvor, 4 lyžice oleja, petržlenová vňať
Neolúpané cukety umyjeme, rozpolíme a vydlabeme. Vydlabanú dužinu nakrájame...


Potrebujeme tieto suroviny:
kuracie dolné stehná, voda, strúhanka, hladká múka, vajce, soľ, olej
Kuracie stehná uvaríme vo vode domäkka. Potom ich vyberieme a necháme vychl...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g húb, 1 cibuľa, 3 lyžice smotany, soľ, mleté ​​čierne korenie, olej
Huby očistíme a nakrájame na väčšie kusy. Cibuľu nakrájame nadrobno, opraží...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g hladkej múky, 2 vajcia, 2 žĺtky, 250 g práškového cukru, 1 lyžica zázvoru
Vajcia, žĺtky a práškový cukor vo vodnom kúpeli šľaháme tak dlho, až zmes z...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g zemiakov, 2 rajčiny, veľký pór, 2 cvikly, polovica zelera, cibuľa, 1,5 l vývaru, 40 g masla, 2 lyžice kyslej smotany, 100 g tvrdého syra, 3 krajce starého chleba, soľ, mleté čierne korenie, majoránka, viazanička petržlenovej vňate
Nakrájanú zeleninu podusíme na masle, pridáme mäsový vývar a 20 minút varím...


Potrebujeme tieto suroviny:
6 broskýň, 150 g trstinového cukru, 100 g pistácií, 50 g mandlí, 1 žĺtok, 1 lyžička mletej škorice, kúsok celej škorice, 200 ml vína Muscat Ottonel, 150 ml kyslej smotany
Broskyne umyjeme, rozpolíme, vyberieme kôstky a jamky po kôstke ešte zľahka...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!