Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 03. mája, meniny má: Galina, Timea

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
bravčový jazyk, hladká múka, vajcia, mlieko, strúhanka, olej, cibuľa, mrkva, petržlen, zeler, soľ
Jazyk očistíme, dáme do vriacej vody a varíme takmer domäkka. Pridáme koreň...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g špenátu, 1 vajce, 1,25 l hovädzieho vývaru, 40 g masla, 3 lyžice strúhaného syra, soľ, čierne korenie, muškátový kvet, olej
Očistený špenát dáme do vriacej osolenej vody a uvaríme domäkka. Potom sced...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 hermelín, hrsť kuskusu pripraveného podľa návodu, 1 vajce
Hermelín obalíme v rozšľahanom vajci, kuskus naň navlhčenými rukami pevne p...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g údeného lososa, 4 zemiaky, 1 pór, 1,5 l zeleninového vývaru, 100 ml smotany na šľahanie, 3 lyžice masla, soľ, celé čierne korenie, kôpor, olej
Na rozpustenom masle s troškou oleja opražíme nakrájaný pór. Až je pór mäkk...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g mäkkého tvarohu, 100-150 g syra s modrou plesňou, mleté čierne korenie, pažítka
Syr vidličkou roztlačíme a zmiešame s tvarohom. Dochutíme korením. Natieram...


Potrebujeme tieto suroviny:
600 g hovädzieho mäsa, 500 g zemiakov, 300 g cibule, 250 g paradajok, 300 g šampiňónov, 1 červená paprika, 1 žltá paprika, 1 mrkva, 1/4 zeleru, 4 strúčiky cesnaku, soľ, korenie, 3 bobkové listy, rasca , majorán, štipľavá paprika, olej
Mäso nakrájame na kocky a vo väčšom hrnci opražíme na rozpálenom oleji. Pri...


Potrebujeme tieto suroviny:
údené rebrá, 1 pohár kyslej kapusty, zemiaky, soľ, mleté čierne korenie, rasca
Údené rebrá uvaríme domäkka. Potom ich vyberieme z vody, mäso oberieme, nak...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kocka netučného tvarohu, 1 vajce, štipka soli, marhule, kockový cukor, asi 8 hrstí hrubej múky, 250 g kyslej smotany
K tvarohu pridáme vajcia, cukor, soľ, múku a vypracujeme cesto, ktoré rozde...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g hovädzie mäso predné, 1 cibuľa, 2 lyžice masla, 4 guličky korenia, 2 guľôčky nového korenia, 1 bobkový list, 200 g paradajkového pretlaku, 200 ml kečupu, soľ, cukor
Mäso umyjeme, zalejeme vodou, pridáme guličky korenia, nového korenia a bob...


Potrebujeme tieto suroviny:
1,5 kg zubáča, 3 citróny, 50 g koreňovej petržlenu, 50 g cibule, korenie, soľ, 50 g slaniny, 1 lyžica maslové zápražky, 2 dcl hovädzieho vývaru, na plnku: 400 g candátího mäsa + pečeň zo zubáča + 50 g masla + 2 žĺtky + 50 g strúhanky + 50 g strúhaného ementálu + vetvička petržlenovej vňate + štipka muškátu + štipka korenia + soľ
Celého zubáča (bez žiabier) marinujeme 10 hodín vo vodou rozriedené citróno...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!