Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je štvrtok, 02. mája, meniny má: Žigmund

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
1 balík piškót, čokoláda, broskyne, špáradlá, košíčky
Vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu. Vždy medzi dve piškóty vložíme jeden ...


Potrebujeme tieto suroviny:
20 slaných sezamových krekrov, 10 čerešňových paradajok, 20 plátkov prosciutta, smotanový toastový syr, parmezán, lístky rukoly, mleté čierne korenie
Paradajky umyjeme, osušíme a nakrájame na tenké kolieska. Rukolu umyjeme a ...


Potrebujeme tieto suroviny:
375 g predného hovädzieho, 40 g rastlinného tuku, 100 g cibule, mletá paprika, soľ, mleté čierne korenie, 20 g paradajkového pretlaku, rasca, 2,5 dcl vývaru, 100 g zemiakov, 1 strúčik cesnaku, majorán, 25 g slaniny, 50 g šampiňónov, 50 g papriky, 37 g nakladaných uhoriek
Na tuku opražíme nakrájanú cibuľu, zaprášime paprikou, speníme, vložíme nak...


Potrebujeme tieto suroviny:
120 g tvrdého syra, 15 g masla, 1 vajce, 30 g paradajok, 5 g pálivej papriky, 0,5 g mletého čierneho korenia
Do zapekacej misky vložíme kúsok masla, plátok paradajky, plátok syra, zase...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g čerešní, 50 g vanilkového cukru, 1 lyžica medu, 1 lyžička škrobovej múčky, 0,5 dcl griotky, zmrzlina
V hrnci necháme skaramelizovať cukor, pridáme med, prehrejeme, pridáme čere...


Potrebujeme tieto suroviny:
predná polovica kozľaťa, 3-4 plátky údenej slaniny, 1 cibuľa, soľ, majorán, maslo, plnka: polovica všetkých vnútorností z kozľaťa + 2 lyžice tuku + 1 cibuľa + 2-3 žemle + 2-3 vajcia + mleté čierne korenie + soľ + majorán + petržlenová vňať (alebo rozmarín)
Prednú polovicu kozľaťa bez blán a tuku sparíme horúcou vodou (čím zjemníme...


Potrebujeme tieto suroviny:
100 g šošovice, 80 g slaniny, 1 cibuľa, 1 paprika, 2 strúčiky cesnaku, 2 lyžice oleja, 20 g hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, majorán, bobkový list
V miske necháme v studenej vode odstáť šošovicu. V hrnci zohrejeme olej, op...


Potrebujeme tieto suroviny:
20 "tvrdých" húb veľkých 10-15 cm (najlepšie hríby alebo podhřiby), kúsok masla, anglická slanina, soľ, čierne mleté korenie, mletá červená paprika, cesnak, smotana na šľahanie
Huby očistíme a nakrájame na väčšie silnejšie plátky. Slaninu nakrájame na ...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 l kapustovej šťavy, 1,5 l vody, 100 g koreňovej zeleniny, 350 g kyslej kapusty, 400 g údenej klobásy, 4 ks bravčových kotliet, 100 g sušených hríbov, čierne korenie, majorán, 2 strúčiky cesnaku, 40 g tuku, 30 g hladkej múky, soľ
Do studenej vody dáme variť kotlety, klobásu a hríby. Po pol hodine pridáme...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg tvrdých hríbov, 400 g mletého mäsa, 4 plátky šunky, 2 cibule, 2 strúčiky cesnaku, pol pohára mlieka, 1 šálka strúhanky, 0,5 dcl mlieka, soľ, korenie, polovica lyžičky tlčeného tymianu, 2 lyžice posekanej petržlenovej vňate
Cibuľu a cesnak očistite a najemno posekajte. Opatrne oddeľte nožičky od kl...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!