Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je sobota, 04. mája, meniny má: Florián

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
1 dcl mlieka, 2 vajcia, 1 lyžička masla, 150 g hrubej múky, soľ, petržlenová vňať
Do vriaceho mierne osoleného mlieka pridáme maslo a za stáleho miešania pos...


Potrebujeme tieto suroviny:
3 biele papriky, 2 červené papriky, 2 paradajky, 1 väčšia cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 2 vajcia, soľ, mleté ​​čierne korenie, olej
Na oleji osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Papriky nakrájame na kocky, pr...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g varenej ryže, 1 menšia čerstvá uhorka, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 1 l hovädzieho vývaru, kyslá smotana
Uvarenú ryžu vyklopíme na stred taniera, obložíme na kocky nakrájanou uhork...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g hrubej múky, 120 g cukru, 100 g tuku, 3 vajcia, 2 dcl mlieka, 2 lyžice kakaa, 1 lyžica nastrúhaného kokosu, 1 lyžička kypriaceho prášku, tuk na vymastenie a strúhanka na vysypanie formy
Zmäknutý tuk vyšľaháme s cukrom a žĺtkami do peny, a postupne pridáme múku ...


Potrebujeme tieto suroviny:
vajcia
Do vriacej vody vložíme celé surové vajcia, znížime teplotu a varíme pribli...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g bravčového mäsa, 1 cibuľa, 3 lyžice paradajkového pretlaku, 1 balíček instantnej sviečkovej omáčky, 1 menšia mrkva, 1/4 malého zeleru, 3 sterilizované uhorky, 3 lyžice sterilizovaného hrášku, 2 lyžice sladkej smotany, 3 lyžice oleja, soľ
Mäso vcelku opečieme na horúcom oleji zo všetkých strán, osolíme, pridáme o...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen a zeler), bobkový list, celé čierne korenie, soľ, 1 kyslá smotana, 1 lyžica hladkej múky, 1 viazanička kôpru
Zeleninu pokrájame na malé kúsky a varíme vo vode spolu s bobkovým listom, ...


Potrebujeme tieto suroviny:
1,5 kg zubáča, 3 citróny, 50 g koreňovej petržlenu, 50 g cibule, korenie, soľ, 50 g slaniny, 1 lyžica maslové zápražky, 2 dcl hovädzieho vývaru, na plnku: 400 g candátího mäsa + pečeň zo zubáča + 50 g masla + 2 žĺtky + 50 g strúhanky + 50 g strúhaného ementálu + vetvička petržlenovej vňate + štipka muškátu + štipka korenia + soľ
Celého zubáča (bez žiabier) marinujeme 10 hodín vo vodou rozriedené citróno...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 hrnčeky ryže, 4 hrnčeky vody, 2 lyžice oleja
Vypranú ryžu ponecháme chvíľu vo vlažnej vode napučať. Do kastróla nalejeme...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg ryby, 1 cibuľa, 1 zeler, 1 mrkva, 1 petržlen, 1 paradajkový pretlak, kyslá smotana, mletá paprika, korenie, nové korenie, 4 bobkové listy, vývar
Rybu najskôr poriadne vykostíme, nakrájame ju na malé kocky, osolíme a posy...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!