Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je pondelok, 20. mája, meniny má: Bernard

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
50 g sójových granulí, 100 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler), 20 g póru, 40 g bielej kapusty, 5 g cesnakovej pasty, 1 vajce, strúhanka, sójová omáčka, soľ
Zo všetkých druhov zeleniny uvaríme vývar. Uvarenú koreňovú zeleninu pokráj...


Potrebujeme tieto suroviny:
50 dkg králičieho mäsa, 20 dkg šampiňónov, 1 väčšia cibuľa, 1 pór, 2 mrkvy, 4 strúčiky cesnaku, 4 dkg masla, 4 dkg oleje, 1 dcl kečupu, hladká múka, soľ, mleté čierne korenie
Vykostené králičie mäso nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme, premiešame ...


Potrebujeme tieto suroviny:
800 g hovädzieho jazyka, 6 strúčikov cesnaku, 2 šalotky, hrsť koriandru, hrsť petržlenovej vňate, olej, soľ, korenie
Syrový hovädzí jazyk odblaníme, zbavíme žiliek, nakrájame na tenké plátky a...


Potrebujeme tieto suroviny:
25 dkg údeného mäsa, 25 dkg špargle, 40 dkg zemiakov, 20 dkg kaleráb, 25 dkg mrkvy, 125 ml mäsového vývaru, 15 dkg mrazeného hrášku, 2 dkg masla, 10 dkg strúhaného syra, soľ, korenie, lyžica strúhanky
Zemiaky uvaríme v osolenej vode, scedíme, schladíme, olúpeme a nakrájame na...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg trniek, 350 g cukru, 1 l vody, kvasinky
Trnky opláchneme, roztlačíme, zalejeme ju horúcim cukrovým roztokom (ten pr...


Potrebujeme tieto suroviny:
700 g vypitvaného pstruha, soľ, 3 lyžice masla, 0,7 l hovädzieho vývaru, 2 dl vína madeira, 100 g žemlí, 3 listy estragónu
Očistené a umyté, mierne osolené pstruhy vložíme do vhodnej nádoby na 2/3 m...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg jabĺk, 6 vajec, 6 lyžíc cukru, 6 lyžíc hladkej múky, 1 lyžica prášku do pečiva, čokoládová poleva
1 kg jabĺk nastrúhame a dochutíme kryštálovým cukrom a škoricou podľa chuti...


Potrebujeme tieto suroviny:
0,5 kg cukru na 1l šťavy, želírovací prostriedok
Zrelé plody bazy rozvaríme s vodou na kašu a necháme vychladnúť. Potom prel...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g čerstvých húb, 8 strúčikov cesnaku, 1 lyžica masla, vývar, soľ, rasca, pažítka
Huby očistíme, nakrájame, dáme do vývaru, pridáme trochu soli a rasce a var...


Potrebujeme tieto suroviny:
50 ml ginu, 50 ml vaječného koňaku, šťava z 1 pomaranča, 2 kvapky tabaska, ľadová sódovka, ľad
Gin, vaječný koňak, šťavu z pomaranča a tabasko poriadne premiešame, naleje...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!