Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je nedeľa, 28. apríla, meniny má: Jarmila

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
4 kuracie prsia, hladká múka, vajcia, strúhanka, olej, soľ, čierne korenie
Mäso naklepeme, osolíme (môžeme mierne okoreniť) a obalíme v trojobale. Pot...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 kuracie stehná, 150 g šampiónov, 40 g cibule, 15 g hladkej múky, 60 g oleja, soľ, 5 g mletej sladkej papriky, mletá rasca
Stehná opečieme na polovičke oleja a vyberieme ich na tanier. Do výpeku pri...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g čerstvých jahôd, 1 dcl vodky, polka limetky, 2-3 lyžice trstinového cukru, drvený ľad
Čerstvé jahody očistíme a rozmixujeme. Limetku umyjeme, aj s kôrou nakrájam...


Potrebujeme tieto suroviny:
1,5 lyžica želatíny, 2,5 dcl vody, 1 lyžica vegety, 4 vajcia, 1 varená mrkva, 100 g šunkovej salámy, 2 sladkokyslé uhorky, 1 malý sterilovaný hrášok a kukurica, 1 väčšia majolka, mleté korenie, štipka cukru, 1 lyžica petržlenovej vňate
Do vody s rozmiešanou vegetou dáme napučať želatínu. Medzitým uvaríme vajci...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg teľacieho stehna, 100 g masla, soľ, vývar
Mäso sprudka osmažíme zo všetkých strán na rozpálenom masle, osolíme, podle...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg bôčika s kosťou, 500 g kyslej kapusty, soľ, rasca, voda
Mäso nakrájame na kúsky asi 150 g veľké, jednotlivé kúsky osolíme a postaví...


Potrebujeme tieto suroviny:
masť, hladká múka, vajce, soľ, rasca, voda
V hrnci urobíme z masti a múky zápražku, nasypeme do nej trochu rasce, zami...


Potrebujeme tieto suroviny:
8 rajčiakov, 200 g bryndze, 50 g masla, 2 mladé cibuľky, soľ, mletá červená paprika, rasca, pažítka
Maslo dobre vymiešame, pridáme bryndzu, soľ, lyžičku mletej červenej paprik...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg dužiny tekvice hokaido, 0,5 kg kryštálového cukru, 20 dkg hrozienok, 10 dkg sušených marhúľ
Dužinu nakrájame nadrobno, pridáme cukor, premiešame a necháme aspoň cez no...


Potrebujeme tieto suroviny:
1,5 hrnčeka šošovky, 1 cibuľa, 2 paradajky, 2 klinčeky, 1 bouquet garni, 2 dcl suchého bieleho vína, 2 strúčiky cesnaku, 125 g masla, soľ, mleté ​​čierne korenie, petržlenová vňať
Šošovicu zalejeme vodou a necháme aspoň dve hodiny namáčať. Potom privediem...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!