Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je sobota, 04. mája, meniny má: Florián

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
800 g bravčového pleca bez kostí, 200 g čerstvých šampiňónov, 750 ml mlieka, 3 cibule, 3 strúčiky cesnaku, 6 lyžíc bravčovej masti, pol zväzku petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie, vegeta, 1 lyžica rozmarínu
Maso nakrájame na menšie kúsky. Masť rozpálime v hrnci, pridáme cesnak rozo...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg hrubej múky, soľ, prášok do pečiva, voda, masť
Z hrubej múky, soli, prášku do pečiva a vody vymiesime nelepivé cesto, z ně...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g mäsa sladkovodných rýb, 2 cibule, 2 karotky, 2 zemiaky, pór, zelená paprika, strúčik cesnaku, kúsok feferónky, 50 g masla, koliesko citrónu, 2 lyžice octu, soľ, bobkový list, 1 dcl bieleho vína, 1,5 l vody
Rybu uvaríme vo vode s citrónom, soľou a octom. Na masle osmažíme nahrubo n...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g hlivy, soľ, 100 g tatárskej omáčky, 2 lyžice strúhaného chrenu, petržlenová vňať
Hlivu uvaríme v osolenej vode, pokrájame na väčšie kúsky, položíme na tanie...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g bravčovej pečene, 150 g cibule, 60 g masti, 40 g hladkej múky, soľ, rascu, mleté ​​čierne korenie, vývar
Pečeň umyjeme a nakrájame na tenké plátky. Na rozpustenej masti speníme nad...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g zemiakov, 200 g tvarohu, 1 žítok, 2 dcl mlieka, 8 dcl vody, soľ
Umyté, olúpané a pokrájamé zemiaky uvaríme v osolenej vode. Mäkké zemiaky s...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g ovčieho syra, 300 g hladkej múky, 1 vajce, 2 dcl tmavého piva, 1 lyžička mletej papriky, soľ, olej
Všetky ingrediencie vymiešame na hladkú zmes, v ktorej obalíme syr, ktorý n...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 veľké zemiaky, 4 vajcia, olej, soľ, mleté čierne korenie, majoránka, červená mletá paprika, kúsok syra na strúhanie
Zemiaky postrúhame na hrubom strúhadle, posolíme, pridáme koreniny podľa ch...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 zeler, 200 g čerstvých húb, 2 veľké cibule, 1 lyžice oleja, 2 lyžice hladkej múky, 5 cl bieleho vína, 5 dcl vývaru, 1 lyžica masla, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, 1 bobkový list, petržlenová vňať
Očistený zeler pokrájame na hrubšie plátky, podlejeme trochou vody, osolíme...


Potrebujeme tieto suroviny:
jahňacie pliecko, slanina, cibuľa, zeler, mrkva, petržlen, masť, vývar, soľ, korenie, bobkový list, nové korenie, celé čierne korenie, citrón, horčica, cukor, ocot, smotana, 1 zemiak
Mäso prešpikujeme slaninou a opečieme na masti. Cibuľu a koreňovú zeleninu ...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!